De toegevoegde waarde van NSF certificering!

Date dinsdag, 30 januari 2018 10:58 |   | 

 

Het gbruik van NSF gecertificeerd middelen voor in uw verbrandingsmotoren komt met grote voordelen voor u machine. Er is namelijk veel te zeggen voor de mogelijkheden hiervan. Zeker omdat het ook voornamelijk in de voedingsmiddelen industrie een goede keus is voor een NSF gecertificeerd product te kiezen.

Wilt u weten wat de toegevoegde waarde is van een NSF certificering en waarom het beter is voor uw verbrandingsmotoren? Dan bent u bij Bardahl aan het juiste adres beland! Zij hebben namelijk een enorm aanbod in eigen geproduceerde NSF producten en weten er dan ook alles er vanaf. Om die reden kunnen zij u uitstekend adviseren in de juiste smeermiddelen voor uw motoren!

NSF Smeermiddelen

Gecertificeerde middelen inzetten voor uw machines is altijd aan te raden. Zeker als u binnen de voedingsmiddelenindustrie actief bent! Zo hebben deze smeermiddelen diverse eigenschappen die zowel mechanische voordelen bieden en ook op gebied van veiligheid. De betreffende NSF smeermiddelen zijn dan ook betrouwbaar als het aankomt op onder andere veiligheid.

Daarbij worden de eigen ontwikkelde smeermiddelen voorzien van een speciaal ingrediënt. Wat over kan komen als een cliché is uiteindelijk ook realiteit. Zo bevatten de smeermiddelen een uniek ‘polar attraction formula’. Dit houdt in dat speciale bestanddelen van het product fungeren als magneten op microniveau. Door deze magnetische eigenschappen hebben ze aantrekking tot metalen componenten binnen de motor.

NSF Smeerfilm

Door deze magnetische eigenschappen, welke zorgen voor aantrekking tot metalen oppervlakken, ontstaat er een smeerfilm. Dit smeerfilm zorgt voor zowel juiste lubricatie als bescherming binnenin de motor. Als resultaat zorgt dit voor een efficiënter werking van de motor en minder slijtage.

Minder slijtage, wrijving en een efficiëntere werking resulteren in minder onderhoud. Zo is uw productie proces dus niet alleen veiliger maar ook voordeliger! Daarbij komt dat dankzij het smeerfilm beter bestand is tegen hitte in de motor waardoor deze beter fungeert.

Contact

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van NSF smeermiddelen of meer informatie daarover? Belt u dan gerust eens, zij staan u graag te woord of bezoek de website!

Gelezen 194 keer

UwArtikel.nluwartikel logo
UwArtikel.nl is een platform waarop je eenvoudig artikelen kunt plaatsen.

Om artikelen te plaatsen dient u een gebruikersaccount aan te maken en daarmee in te loggen. Hiervoor dient u toestemming te geven aan UwArtikel.nl om cookies te mogen plaatsen op uw apparaat.

 

 

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Ga naar boven