Interieur op de schop!

Date woensdag, 12 december 2018 10:36 |   | 

Een nieuwe bank, nieuwe eetkamertafel of een compleet ander interieur. Ben je van plan om je interieur aan te pakken? Maar weet je nog niet echt waar je moet beginnen? In dit artikel lees je hoe jij je huis een make-over kan geven!

Welke stijl past bij jou?

Wat is de stijl die je voor ogen hebt? Wat vind je mooi? Welke kleuren wil je graag terug zien komen? Allemaal keuzes die je het beste van te voren al kunt maken. Op deze manier is het namelijk eenvoudiger om de geschikte meubels etc. te vinden. Je kunt er voor kiezen om een moodboard te maken.

Plakken maar!

Heb je bijvoorbeeld op internet een interieurstijl gezien die helemaal bij je past? Print dan wat uit en plak dit in je moodboard. De ideale manier om erachter te komen wat jij graag terug wil zien in je woning. Bij het shoppen van meubels kijk je gewoon even of het meubel past bij wat jij graag wil. Past het? Dan is de stap zo gezet om dat nieuwe meubelstuk aan te schaffen!

Vergeet niet...

om genoeg inspiratie op te doen. Hiervoor kun je naar allerlei woonprogramma's op tv kijken en bladeren door interieurbladen. Natuurlijk kun je ook allerlei websites bezoeken voor inspiratie. Bij Sluys Wonen kun je bijvoorbeeld prachtige meubels kopen van uitstekende kwaliteit. Misschien dat daar ook die ene mooie bank tussen zit waar jij al lang van droomt? Je kunt de showroom van deze woonwinkel in Utrecht ook bezoeken om meer inspiratie op te doen.

Ben je een echte klusliefhebber? En heb je geen 2 linkerhanden? Dan kun je de make-over in veel gevallen zelf doen. Kun je toch wel wat hulp gebruiken? Schakel dan die ene schilder in of trommel je vrienden en familie op om mee te helpen met de make-over.

Gelezen 497 keer Laatst aangepast op woensdag, 12 december 2018 10:36

UwArtikel.nluwartikel logo
UwArtikel.nl is een website waarop je gratis artikelen kunt plaatsen.

Om artikelen te plaatsen dien je cookies te accepteren en vervolgens te registreren en in te loggen op de website van UwArtikel.nl.

 

 

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save