Delft tour – een culturele beleving in eigen land!

Date donderdag, 29 maart 2018 08:40 |   | 
Delft tour – een culturele beleving in eigen land!

Er komt weer een feestelijk weekend aan, dit weekend is het namelijk Pasen! Dat betekend dat veel Nederlanders vrij zijn en wat leuks willen doen om hun weekend te vullen. Veel van de lezers zullen dan ook vrij zijn op onder andere goede vrijdag. Op die dag zijn er nog veel winkels en bezienswaardigheden open. Een goede dag dus voor een bezoek aan Delft en het volgen van een Delft tour!

Wilt u binnenkort Delft bezoeken en benieuwd naar de mogelijkheden van de Delft tour? Dan bent u bij De Delftse Pauw aan het juiste adres! Zij zijn een origineel delfts blauw aardewerk fabriek welke al sinds de 17e eeuw bestaat!

Delfts blauw

Iedereen uit Nederland kent Delft, niet iedereen kent de culturele historie hiervan. Een hoop cultuur en geschiedenis hebben wij aan deze stad te danken. Zo is het de stad waar Willem van Oranje vermoord is, dit is te zien in het Prinsenhof museum en is het ook de stad van delfts blauw. Deze unieke aardewerk producten zijn door ons hele land terug te zien en de kleuren zijn enorm iconisch!

Delfts blauw is een cultureel product, iets wat niet te ontlopen is in het leven van de gemiddelde Nederlander. Daarbij zijn het prachtige producten welke met ambacht gemaakt worden met de hand. De blauwe en witte kleuren vallen dan ook meteen op in deze producten. Tijdens een Delft tour leert u hier meer over in de originele fabriek van deze aardewerken.

De Delft tour

De blauwe en witte aardewerken worden al sinds de 17e eeuw gemaakt en is een enorm populair product in Nederland en ver daar buiten. Delft staat dan ook onder andere bekend om het delfts blauw en trekt hiermee jaarlijks bijzonder veel aandacht. Daarbij zit Delft als stad op zichzelf al bordervol met cultuur, geschiedenis en kunst.

Tijdens de Delft tour neemt u een kijkje in de fabriek en komt u meer te weten over de geschiedenis van delfts blauw. U ziet hoe de producten gemaakt worden in de fabriek en hoe deze met de hand beschildert worden. Na afloop kunt u zelfs uw eigen delfts blauw aardewerk tot uw bezitting nemen in de fabriekswinkel!

Contact opnemen

Wilt u meer weten over delfts blauw, Delft en de Delft tour? Lees dan verder op de website of geef hen gerust een belletje, zij staan u graag te woord!

Gelezen 224 keer

UwArtikel.nluwartikel logo
UwArtikel.nl is een website waarop je gratis artikelen kunt plaatsen.

Om artikelen te plaatsen dien je cookies te accepteren en vervolgens te registreren en in te loggen op de website van UwArtikel.nl.

 

 

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save