Glas op maat voorkomt lekkages!

Date donderdag, 05 april 2018 09:22 |   | 
Glas op maat voorkomt lekkages!

Voor uw woning of bedrijfspand is het belangrijk dat alles goed en veilig gebouwd is. Ditzelfde geldt voor uw ramen, ruiten en kozijnen. Een kleine afwijking daarbij kan namelijk al zorgen voor een lekkage. Iets wat voorkomen kan worden met glas op maat. Ook wanneer deze vervangen moet worden is het goed uzelf te oriënteren op dit gebied en te kijken naar uw mogelijkheden.

Heeft u een gebarsten, gebroken of lekkend glas in uw kozijnen zitten en bent u benieuwd naar de mogelijkheden van glas op maat? Belt u dan gerust naar, of bezoek de website van, de Noorder Glas! Zij hebben alles in huis om u uitstekend van dienst te zijn hiermee.

Waarom glas op maat belangrijk is

Uiteindelijk is geen enkel kozijn in uw woning of bedrijfspand exact hetzelfde. Uiteraard is er een bepaalde pasvorm. Echter kan een millimeter van verschil al een lekkage veroorzaken welke gemakkelijk te voorkomen zou zijn. Het is uiteindelijk dan ook echt millimeter werk om zoiets goed te krijgen!

Om die reden komen zij graag langs om u hierin te adviseren en de maten op te meten. Hierbij adviseren zij u in de mogelijkheden op gebied van glassoorten en wat de beste oplossing voor u is. Bij akkoord wordt het glas op maat zo snel mogelijk gemaakt en geplaatst. Op die manier hoeft u zich geen zorgen te maken om uw ramen en wordt het risico op een lekkage beperkt tot een minimum, wel zo veilig!

Glas varianten

Zoals u waarschijnlijk weet zijn er naast het enkel en dubbelglas vele andere soorten glas. Hiervan kunt u een groot aantal ook laten plaatsen in uw woning of bedrijfspand. Dit wordt ook in het advies meegenomen zodat alles compleet naar uw wensen geregeld kan worden. De te onderscheiden glassoorten zijn:

  • Veiligheidsglas
  • HR++ glas
  • Figuurglas
  • Hardglas
  • Zonwerend glas
  • Spiegelend glas
  • Isolatieglas

Met deze glassoorten zorgen zij ervoor dat u uw glas op maat krijgt naar uw wensen!

Contact opnemen

Wilt u contact opnemen of wilt u meer weten over de mogelijkheden van glas op maat en de verschillende soorten? Op de website kunt u meer lezen hierover. Ook kunt u gerust bellen, zij staan u graag te woord!

Gelezen 214 keer

UwArtikel.nluwartikel logo
UwArtikel.nl is een website waarop je gratis artikelen kunt plaatsen.

Om artikelen te plaatsen dien je cookies te accepteren en vervolgens te registreren en in te loggen op de website van UwArtikel.nl.

 

 

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save