Belasting aangifte – Op tijd en correct geregeld!

Date donderdag, 12 april 2018 07:56 |   | 
Logo WEA Gouda

Het belasting seizoen is aangebroken voor ondernemers, particulieren en zo goed als ieder inwoner van Nederland. Het is altijd een beetje spannend, wat moeten we gaan betalen en wat krijgen we terug. Echter zien veel mensen door de belastingbomen het bos niet meer en raken zij de weg hierin kwijt. Dat is zeker bij de belasting aangifte niet gebeuren kan of we zien snel iets over het hoofd.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van het laten doen van uw belasting aangifte en de voordelen hiervan? Dan zit u aan het juiste adres bij WEA Gouda! Zij hebben de expertise en kennis in huis om u uitstekend van dienst te zijn op dit vlak.

Belasting aangifte doen

U kunt bij hen terecht voor het laten uitvoeren van uw aangiften en diverse andere zaken. Zowel ondernemer als particulier is van harte welkom. Zij verzorgen de belastingen voor diverse ondernemingen in het MKB, de agrarische sector en particulieren. Zo verzorgen zij dit voor aangifte van belastingen als:

  • Omzet en dividendbelasting
  • Vennootschapsbelasting
  • Inkomstenbelasting

Het doen van belasting aangifte is voor iedere onderneming vaak een grote klus. Dat terwijl u juist bezig wilt zijn waar u goed in bent, namelijk: ondernemen! Dankzij hun lange ervaring en uitstekend opgeleide accountants op het gebied van belastingen kunnen zij vrijwel iedereen van dienst zijn.

Soorten belasting

Omdat u als ondernemer met veel vormen van belasting aangifte te maken krijgt is het goed dit onder te brengen. Denkt u aan de vennootschaps-, omzet- en dividendbelasting alleen al. Daarbij komen ook de jaarcijfers en personeelszaken welke we niet vergeten mogen. Dit zorgt ervoor dat er veel uitgezocht moet worden om dit op orde te krijgen.

Naast dat zij voor ondernemingen de belasting aangifte doen, kunt u bij hen ook terecht voor het opmaken van jaarcijfers en personeelszaken. Daarbij verzorgen zij de aangifte ook voor particulieren!

Informatie en contact

Wilt u meer weten over het uitbesteden van de belasting aangifte en de mogelijkheden daartoe? Leest u dan verder op de website of bel gerust even, zij staan u graag te woord!

Gelezen 467 keer

UwArtikel.nluwartikel logo
UwArtikel.nl is een website waarop je gratis artikelen kunt plaatsen.

Om artikelen te plaatsen dien je cookies te accepteren en vervolgens te registreren en in te loggen op de website van UwArtikel.nl.

 

 

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save