Comfortabel de zomer door met FitFlop slippers

Date donderdag, 19 april 2018 09:28 |   | 

Comfort: het is iets waar we vooral in de warmere periodes van het jaar naar op zoek zijn. Elke outfit moet zowel stijl als comfort uitstralen, maar de juiste vinden is niet altijd eenvoudig. Vaak wordt het belang van een lekker zittend paar schoenen onderschat - maar dat is nu net onmisbaar als je comfortabel de zomer door wil komen.

FitFlop is een merk van slippers dat meer biedt dan gewoon functionele zolen om op het strand of de dijk te wandelen. De modellen die dit merk aanbiedt hebben ook heel wat in petto op het vlak van look en feel. Maar vooral dankzij het comfort dat ze bieden staan deze slippers bekend.

FitFlop: comfort is troef bij zomerse slippers

Vaak wordt comfort als eigenschap over het hoofd gezien bij de zoektocht naar een schoen of een slipper. Bij FitFlop krijg je die echter altijd, welk model je ook kiest. Het merk pakt immers uit met een uniek design dat de schoen zowel zijn look als zijn comfort geeft.

Het geheim van dit merk zit in het gebruik van een unieke zoolstructuur, op basis van een Micro Wobbleboard voetbed. Deze kenmerkt zich door verschillende lagen met uiteenlopende hardheden, waardoor de voet in een natuurlijke positie terechtkomt en veel meer comfort biedt. Daarbij zijn deze modellen uiterst interessant als je een hielspoor hebt of als je last krijgt van je voeten tijdens lange of lastige wandelingen.

Het design van de schoen als zomerse slipper maakt het ten slotte de ideale keuze voor zomerse vakanties of actieve uitjes. Fitflop slippers komen daarbij in ontelbare uitvoeringen en modellen - de ideale schoen dus om ook de zomer vol comfort door te komen. Van feestelijke Novy TM modellen in kleuren als beige tot eenvoudige schoenen zoals de Slinky TM Rokkit, het aanbod van FitFlop is erg uitgebreid en biedt dan ook voor elke voorkeur en stijl wat wils.

Gelezen 498 keer Laatst aangepast op donderdag, 19 april 2018 09:28

UwArtikel.nluwartikel logo
UwArtikel.nl is een website waarop je gratis artikelen kunt plaatsen.

Om artikelen te plaatsen dien je cookies te accepteren en vervolgens te registreren en in te loggen op de website van UwArtikel.nl.

 

 

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save