Deskundig herstel van Schadeauto’s door de specialist!

Date maandag, 23 april 2018 15:43 |   | 

Het oplopen van schade aan uw voertuig is een nare ervaring. Soms heeft u er zelf niet eens invloed op en is het ook niet altijd uw eigen fout. Toch is het hinderlijk om iedere dag tegen een fikse kras aan te moeten kijken of een deuk in uw bumper of deur. Schadeauto’s zijn wat dat betreft in veel situaties altijd nog wel te herstellen. Zeker met de technieken van tegenwoordig zijn vele situaties daarin geen uitzondering.

Heeft u schade opgelopen aan uw voertuig en wilt u dit graag hersteld hebben? In die situatie zit u aan het juiste adres bij De Vos Autoschade. Zij helpen u verder in het herstel van uw voertuig en staan dan ook graag klaar voor u. Dankzij specialisatie in schadeauto’s weten zij hier veel van af en hebben zij de juiste technieken in huis.

Schadeauto’s herstelwerkzaamheden

Naast dat u een deuk opgelopen kan hebben of een kras heeft ontvangen van degene die naast u geparkeerd stond zijn er uiteraard diverse andere vormen van schade. Veelal zijn deze door een deskundige prima op te lossen. Omdat zij gespecialiseerd zijn in schadeauto’s is er veel mogelijk. Zij herstellen dan ook vormen van schade als:

  • SpotRepair
  • Sterreparatie
  • Kras polijsten
  • Uitdeuken zonder te spuiten
  • Industriële spuitwerkzaamheden
  • Spuiten van brommers en motoren
  • Deskundig verwijder van nare geurtjes

Specialistische aanpak

Om schadeauto’s op een correcte manier te herstellen is specialisme nodig. Met ruim veertig jaar aan ervaring is dit specialisme dan ook zeker in huis. Ook met gebruik van de laatste technieken heeft u meer zekerheid van een succesvol herstel. Zo kan er met spotrepair zelfs gerepareerd worden zonder dat een bepaald deel van de auto gespoten hoeft te worden. Hiermee is reparatie een stuk sneller en kan het zelfs bij u op locatie uitgevoerd worden!

Contact en informatie

Bent u benieuwd naar meer informatie over herstel van schadeauto’s of wilt u meer weten over de mogelijkheden? Lees dan snel verder op de website en plan een afspraak of bel gerust even, zij staan u graag te woord!

Gelezen 464 keer

UwArtikel.nluwartikel logo
UwArtikel.nl is een website waarop je gratis artikelen kunt plaatsen.

Om artikelen te plaatsen dien je cookies te accepteren en vervolgens te registreren en in te loggen op de website van UwArtikel.nl.

 

 

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save