Entresolvloer: vergroot uw magazijnoppervlak!

Date dinsdag, 01 mei 2018 14:47 |   | 
Entresolvloer: vergroot uw magazijnoppervlak!

Als beheerder van een magazijn of ondernemer is het belangrijk de beschikbare ruimte zo efficiënt mogelijk te gebruiken. Zeker in een magazijn waar logistiek alles goed geregeld moet zijn, veiligheid belangrijk is en de ruimte kostbaar is. Hiervoor zijn tegenwoordig uitstekende oplossingen om dit te realiseren. Namelijk de entresolvloer. Dit zorgt ervoor dat u extra werkplekken of opslag kunt creëren in dezelfde ruimte!

Bent u gebaat bij extra werkplekken of opslagruimte en bent u benieuwd naar de mogelijkheid van een entresolvloer? Dan zit u aan het beste adres bij FGN Magazijnsystemen! Zij adviseren en helpen u verder in het kiezen van de beste oplossing voor uw situatie.

Entresolvloer

Allereerst is het belangrijk om te weten hoe zo’n entresolvloer werkt en wat het voordeel ervan is. Met dit product creëert u een verdiepingsvloer. Hierdoor maakt u bepaalde delen van uw magazijn velen malen beter bereikbaar. Ook creëert u extra werkruimte. Op die manier hoeven stellingen minder hoog te zijn en is het werk dus ook minder gevaarlijk. Dit draagt uiteraard bij aan de veiligheid van uw medewerkers. Tevens kunnen zij op deze manier ook gemakkelijker producten vinden of pakken wat een logistiek voordeel is.

Hoe werkt het?

Voor de entresolvloer wordt gewerkt met een vloersysteem dat bestaat uit verschillende componenten. Dit zijn kolommen, sigmaprofielen en metalen – of houten vloerelementen. Dit heeft mede als gevolg dat entresolvloeren snel te plaatsen zijn. Hierdoor worden werkzaamheden tijdens plaatsing nauwelijks onderbroken.

Wat zijn de voordelen

Er zijn drie grote voordelen aan het gebruik van de entresolvloer. Zo bevordert u allereerst de veiligheid in het magazijn of de opslagplaats. Schappen zijn namelijk minder hoog en zij lopen minder gevaar. Ten tweede creëert het extra werkoppervlak wat er voor zorgt dat alles beter bereikbaar is. Dit bevoordeelt de logistieke inrichting van uw magazijn. Ten derde heeft u geen hinder van verticale schoringen met kabels en leidingen. Deze zijn namelijk gemakkelijk weg te werken in de sigmaprofielen. Dankzij deze profielen kan zelfs het sprinklersysteem hierin verwerkt worden!

Informatie en contact

Bent u gebaat bij een entresolvloer of benieuwd geworden naar de mogelijkheden voor uw magazijn of opslagplaats? Lees dan snel verder op de website of bel hen gerust even, zij staan u graag te woord!

Gelezen 501 keer

UwArtikel.nluwartikel logo
UwArtikel.nl is een website waarop je gratis artikelen kunt plaatsen.

Om artikelen te plaatsen dien je cookies te accepteren en vervolgens te registreren en in te loggen op de website van UwArtikel.nl.

 

 

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save