Plastic wijnglazen tijdens het werken

Date dinsdag, 15 mei 2018 14:03 |   | 

Tijdens het werken hunkert menig vrouw weleens naar een lekker glaasje wijn. Zeker nu de temperaturen toenemen en de airco harder moet brommen om de temperatuur behaaglijk te houden. Voor drinken op kantoor zijn plastic wijnglazen erg populair. Deze glazen zijn gemakkelijk mee te nemen en op te ruimen. In dit blog bespreken we graag een aantal voordelen van plastic wijnglazen.

 

Makkelijk te verdoezelen

Plastic wijnglazen zijn makkelijk te verdoezelen. Menig werkgever keurt het namelijk niet goed wanneer onder werktijd wijn wordt gedronken. Wanneer je een normaal glas meeneemt is dit veel lastiger verborgen te houden. Je kunt er nergens mee naar toe, en wanneer je het snel verstopt is de kans dat het breekt erg groot. Dit is anders bij de plastic variant. Deze kun je gemakkelijk meenemen in je tas en hierin ook weer mee terugnemen. Ook kun je dit snel in de prullenbak gooien zodat de werkgever er niet achter komt.

 

Plastic wijnglazen zijn hygiënischer

Het is veel hygiënischer om op het werk vanuit een plastic wijnglas te drinken dan vanuit een gewoon glas. Een gewoon glas moet je toch op een of andere manier meesmokkelen naar binnen. In je tas zitten vaak oude etensresten en andere gistende schimmels die zeer slecht zijn voor de gezondheid. Plastic wijnglazen worden gewoon verkocht in de verpakking. Hierin zijn ze ook mee te nemen. De verpakking zorgt ervoor dat de wijnglazen niet vies worden waardoor je infecties voorkomt.

 

Verstoppen

De plastic wijnglazen zijn ook makkelijk te verstoppen. Wanneer het echt moet kun je ze ook platdrukken zodat je erop kunt zitten. Dit zien je collega’s nooit. Zo kun je ongestoord een lekker glaasje wijn drinken op kantoor. Het is vreemd dat dit sociaal niet geaccepteerd is, want drinken op kantoor zorgt juist voor een heel goede sfeer op kantoor. Daarom pleiten wij voor meer plastic wijnglazen. Al is het maar voor de gezelligheid.

Gelezen 459 keer

UwArtikel.nluwartikel logo
UwArtikel.nl is een website waarop je gratis artikelen kunt plaatsen.

Om artikelen te plaatsen dien je cookies te accepteren en vervolgens te registreren en in te loggen op de website van UwArtikel.nl.

 

 

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save