Duurzame houtproducten van Hillhout

Date dinsdag, 29 mei 2018 07:41 |   | 

Houtproducten voor de inrichting van de tuin komen in ontelbare verschillende materialen. Hillhout is ongetwijfeld van de populairste merken die er zijn, en het aanbod aan voorzieningen is dan ook uitgebreid. Het merk onderscheidt zich vooral door een uitgebreid gamma aan houten tuinartikelen, waarbij een modern design en een eigentijdse vormgeving centraal staan. 

Daarbij staat het merk garant voor kwaliteit, bij elk artikel. Het milieu en de duurzaamheid daarvan zijn twee van de belangrijkste eigenschappen van Hillhout, en het hout is dan ook afkomstig uit verantwoordelijk beheerde bosgebieden. 

De voordelen van dit merk reiken ver, en een overzicht daarop is dan ook de moeite waard als je dergelijke tuinartikelen wil kopen. 

De voordelen van Hillhout houtartikelen 

Optimale bescherming tegen houtrot en schimmel 

Het hout dat Hillhout gebruikt is voorzien van het KOMO keurmerk, wat garant staat voor bestendigheid tegen schimmel en houtrot. De vacuüm en drukmethode zorgen hiervoor, met een langere levensduur als gevolg. 

Stevigheid en een natuurlijke look 

Daarbij biedt het hout van Hillhout een natuurlijke look, een sterke basis voor tal van tuinartikelen én erg goed isolerende eigenschappen. De natuurlijke look van het hout maakt het de ideale optie voor tuinen die een sfeervolle look zoeken. 

Toepasbaar in elke soort tuin 

Ten slotte zijn de tuinartikelen van Hillhout bruikbaar voor elk formaat tuin. Van de bekleding van een klein gazonnetje tot de inrichting van een enorme tuin, de mogelijkheden zijn erg uitgebreid. Enkele van de populairste tuinartikelen zijn onder andere bloembakken, tuinbankjes, tuinkastjes en zelfs tuinschermen. Ook is er voor grotere tuinen een heus aanbod aan veranda's, overkappingen voor het terras en zelfs hele tuinhuizen. Aandacht voor een optimale inrichting van de tuin is hierbij van groot belang, en Hillhout helpt je ook daarbij. 

Dankzij kwalitatieve houtartikelen is het mogelijk een stijlvolle, aantrekkelijke tuin te creëren die daarbij heel wat comfort biedt. De tuin is een van de belangrijkste onderdelen van de woning, en aandacht bestede aan de inrichting ervan is dan ook zeker en vast de moeite waard.

Gelezen 432 keer

UwArtikel.nluwartikel logo
UwArtikel.nl is een website waarop je gratis artikelen kunt plaatsen.

Om artikelen te plaatsen dien je cookies te accepteren en vervolgens te registreren en in te loggen op de website van UwArtikel.nl.

 

 

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save