Glasbewassing

Date dinsdag, 29 mei 2018 14:55 |   | 

Met glasbewassing wordt het schoonmaken van ramen bedoeld, zowel aan de binnen als buitenkant. Het hangt per pand en ramen af welke materialen je het beste kan gebruiken. Niet alleen het glas moet gereinigd worden met glasbewassing, maar het gehele raam. Denk bijvoorbeeld aan de randen en de lijsten rondom de ramen.

Glazen wassen is een vak
Ramen wassen in bedrijfspanden wordt veelal door vaklui gedaan. Het is belangrijk dat het bedrijf er van de buitenkant mooi uit ziet, aangezien het pand het visitekaartje van het bedrijf is. Het kan natuurlijk niet zo zijn dat het je gasten opvalt dat het pand vuile ramen heeft. Glasbewassing door professionele vaklui is dan een goede oplossing voor dit probleem. Per pand is het natuurlijk weer heel anders hoe de glasbewassing uitgevoerd moet worden. Bij verschillende vormen ramen moeten andere technieken toegepast worden. Zo moeten sommige ramen horizontaal schoongemaakt worden en andere ramen verticaal. Voor het beste resultaat moet de juiste techniek toegepast worden.

Tips bij glasbewassing
Wanneer je de glasbewassing zelf wil gaan doen hebben wij een aantal tips voor je. Allereerst is het handig om van te voren het weerbericht te bekijken. Als het warmer dan 20 graden is of heel zonnig is het geen handig idee om de ramen te gaan wassen. De reden hier voor is dat wanneer het te warm is, het sop gelijk opdroogt als het op het raam gesmeerd wordt. Op deze manier ontstaan er vieze vlekken en kan je het ramen wassen niet netjes doen. Wil je verder graag strepen op je ramen voorkomen? Dan is het een goed idee om de wisser na elke streep droog te maken, voor het beste resultaat kan je hier voor een microvezel doek gebruiken zodat de wisser goed droog wordt. Hierdoor heb je de minste kans op lelijke strepen. Ga jij deze tips ook toepassen?

Gelezen 472 keer

UwArtikel.nluwartikel logo
UwArtikel.nl is een website waarop je gratis artikelen kunt plaatsen.

Om artikelen te plaatsen dien je cookies te accepteren en vervolgens te registreren en in te loggen op de website van UwArtikel.nl.

 

 

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save