Lunchen Delft – een heerlijke lunch na een prachtige stad ontdekt te hebben!

Date woensdag, 30 mei 2018 14:49 |   | 

Delft is een bijzonder mooie stad. Echter zijn veel van onze landgenoten nog nooit in deze stad geweest. Daar moet verandering inkomen! Veel mensen gaan naar het buitenland om nieuwe locaties te ontdekken en meer van de wereld te zien. Echter kan dat in eigen land ook prima en valt er een hoop te zien. Ook kun je na zo’n dag heerlijk lunchen Delft bij de beestenmarkt. Daarbij hoef je ook geen vreemde taal te kunnen!

Wil jij ook een daagje naar Delft binnenkort en ben je benieuwd waar je zijn en zien moet? Dat kan ideaal in combinatie met lunchen Delft! Zo kun je ’s ochtend rustig de stad ontdekken en daarna een lunch genieten bij Belgisch Biercafé Belvédère!

Lunchen Delft

Omdat Delft zo’n bijzondere stad is, wil ik graag enkele dingen uitlichten. Er valt namelijk veel te zien waarbij de hoogtepunten het meest belangrijk zijn. Want bij een goede lunch horen uiteraard mooie bezienswaardigheden. Eén daarvan kun je al ervaren tijdens de lunch zelf. Namelijk op de beestenmarkt welke veel geschiedenis met zich meedraagt. Ook ben je hier omgeven met oudhollandse architectuur wat erg bijzonder is. Dit in combinatie met de goede sfeer die er hangt maakt van het lunchen Delft een prettige ervaring.

Bezienswaardigheden

Naast de beestenmarkt en de oudhollandse architectuur door de hele stad heen is er uiteraard meer. Het is namelijk ook de plaats waar onze vader des vaderlands om het leven gebracht is. De complete historie hiervan kunt u met eigen ogen zien in het prinsenhofmuseum. Daarnaast wordt daar meer iconische historie getoond. Daarbij kunt u ook een tour volgen door de kunstaardewerkfabriek waar u ziet hoe Delfts Blauw is ontstaan en hoe het gemaakt wordt.

Informatie en contact

Wilt u ook eens heerlijk lunchen Delft en bent u benieuwd naar wat daar nog meer te beleven valt? Bezoek dan gerust de website voor het menu of bel gerust even voor een reservering en al uw vragen!

Gelezen 108 keer

Blij met UwArtikel.nl?

Doe UwArtikel.nl een kleine donatie zodat we onze diensten kunnen blijven verbeteren.

bedrag:
 EUR

UwArtikel.nluwartikel logo
UwArtikel.nl is een platform waarop je eenvoudig artikelen kunt plaatsen.

Om artikelen te plaatsen dient u een gebruikersaccount aan te maken en daarmee in te loggen. Hiervoor dient u toestemming te geven aan UwArtikel.nl om cookies te mogen plaatsen op uw apparaat.

 

 

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Ga naar boven