Uit eten Zuid Holland – Uit eten in het prachtige Delft!

Date woensdag, 30 mei 2018 15:05 |   | 

Heerlijk een avond uit eten Zuid Holland en culinaire hoogstandjes beleven in de stad Delft. Delft is dé ideale stad voor een heerlijk dagje uit. Lekker het thuisfront ontdekken en meer te weten komen over wat Nederland in petto heeft. Delft was vroeger namelijk een enorm belangrijke stad voor de centrale economie. Dat betekend dat er een hoop gebeurt is en daar te zien is. Zo’n dag verdient na afloop uiteraard een heerlijk etentje op de Beestenmarkt!

Wilt u ook Delft ontdekken of simpelweg heerlijk uit eten Zuid Holland? Dan zit u bij het Belgisch Biercafé Belvédère aan het juiste adres! Zij zijn een voortreffelijk café/ restaurant met een bijzonder goede bierkaart. Uiteraard is er bij hen ook aan de wijnliefhebbers gedacht!

Uit eten Zuid Holland

Indien je opzoek bent naar een gezellig en voortreffelijk restaurant in Zuid Holland. Dan zit je in Delft in de ideale stad om heerlijk uit eten te gaan. Bij het Belgisch Biercafé Belvédère kun je heerlijk dineren en van de prachtige beestenmarkt genieten. Tevens een bijzondere plek in Delft omdat daar vroeger veel handel gedreven is. Daarbij is het gemaakt zoals oudhollandse architectuur hoort!

Met een uitgebreide menu kaart is het zeker de moeite waard om hier te dineren. Er is voor ieder wat waarbij er ook is gedacht aan de vegetariërs en mensen met gluten allergie. Zo is er zelfs glutenvrij bier op de bierkaart beschikbaar! Kijk op de website voor de menukaart.

Delft

Delft zelf is ook enorm interessant naast dat je uit eten Zuid Holland gaat. Het is zeker de moeite waard om de stad te ontdekken indien de tijd dit toelaat. Zo kun je naar het museum waar Willem van Oranje om het leven gebracht is en de Delfts Blauw fabrieken.

Contact en reserveren

Wilt u binnenkort heerlijk uit eten Zuid Holland met collega’s, familie of kennissen? Kijk dan snel op de website voor de menukaart en reserveringen of bel gerust even indien u vragen heeft.

Gelezen 457 keer

UwArtikel.nluwartikel logo
UwArtikel.nl is een website waarop je gratis artikelen kunt plaatsen.

Om artikelen te plaatsen dien je cookies te accepteren en vervolgens te registreren en in te loggen op de website van UwArtikel.nl.

 

 

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save