Bijzondere schoonmaaktips

Date woensdag, 06 juni 2018 10:19 |   | 

Wil jij graag beter worden in schoonmaken en wil je hiervoor een paar tips ontvangen? Wij zetten de meest bijzondere schoonmaaktips voor je op een rijtje. Allerereerst is het een goed idee om gin te gebruiken bij het schoonmaken van je spiegel. Wanneer je een doekje, het liefst van zijden met een beetje gin en water mengt en daarna over je spiegel veegt wordt je spiegel schoner dan ooit. Heb je in huis bepaalde hoekjes waar je met de stofzuiger lastig bij komt? Ook hier is een gouden tip voor. Pak een stukje brood van de binnenkant dus geen korstjes, maak hier een mooi balletje van en leg dit in de hoekjes waar je lastig bij komt met de stofzuiger. Het bolletje brood zal de stofdeeltjes in de lastige hoekje opnemen waardoor dit weer schoon zal worden. Vergeet niet het brood te verwijderen na een dag anders ben je nog verder van huis! Op deze manier is resultaatgericht schoonmaken een makkie!

Resultaatgericht schoonmaken tips
Naast bovenstaande bijzondere tips voor het resultaatgericht schoonmaken hebben wij er nog meer. Heb jij vieze vetvlekken op je meubels en krijg je deze lastig weg? Hier is ook een bijzondere tip voor! Rasp een aardappel, gooi de raspdelen in een schaaltje met wat water en laat dit zo ongeveer een uurtje zo staan. Daarna kan je een doek in het goedje dopen en hiermee de vlekken aanpakken. Voor je het weet ziet het er weer mooi schoon uit allemaal. Heb je een fles die vies ruikt en die je niet goed schoon krijgt met de vaatwasser? Neem twee hardgekookte eieren en doe deze in de te wassen fles. Laat dit een paar uurtjes zo staan met wat azijn erin, schudt de fles even goed en na een paar uur ruikt de fles een stuk beter. Weet jij al welke handige tip je als eerste gaat toepassen?

Gelezen 506 keer

UwArtikel.nluwartikel logo
UwArtikel.nl is een website waarop je gratis artikelen kunt plaatsen.

Om artikelen te plaatsen dien je cookies te accepteren en vervolgens te registreren en in te loggen op de website van UwArtikel.nl.

 

 

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save