Glas vervangen – betere isolatie voor uw pand of woning!

Date maandag, 11 juni 2018 07:55 |   | 
Glas vervangen – betere isolatie voor uw pand of woning!

Met de opwarming van de aarde krijgen wij als individuen steeds meer verantwoordelijkheden. Wij zijn verantwoordelijk voor wat er gebeurt de komende jaren. Om deze opwarming tegen te gaan kunnen we dus ook zelf een steentje bijdragen. Afwachten op de overheid is ook een optie, echter is dat niet ideaal. Stappen die u zelf ondernemen kan zijn bijvoorbeeld uw woning of pand beter isoleren. Denk aan glas vervangen of beter isolatie materiaal in de woning plaatsen. Op die manier hoeft er minder gestookt te worden. Zo kan iedereen een eigen bijdrage leveren.

Bent u benieuwd of u uw glas vervangen moet en wat de mogelijkheden zijn? Dan zit u bij De Noorder Glas en kozijnen aan het juiste adres. Zij hebben alles in huis om uw ramen beter te isoleren tegen warmte verlies. Zodat u ook op deze manier een bijdrage kan leveren aan een beter milieu voor de volgende generatie!

Glas vervangen

Een terechte vraag is waarom het vervangen van ramen bij kan dragen. Dit is omdat nog niet iedere woning gebouwd wordt met goed isolerend materiaal. Denk hierbij aan enkel glas in appartementen, woningen en panden. Dit om op de bouw kosten te kunnen besparen. Echter blijkt in de praktijk dat betere isolatie op langer termijn goedkoper is. Het warmteverlies met het stoken in de winter kost dan meer dan in het geval van goede isolatie. Glas vervangen resulteert dus in een besparing op energiekosten. Hiervoor hoeft dan ook minder gestookt te worden!

Soorten glas

Met wat voor glas u dan de ramen vervangt in uw woning of pand is aan u. Hierin zijn namelijk diverse opties. Glas vervangen blijft immers een eigen initiatief. Hierin is echt het HR++ glas wel te adviseren. Dit is namelijk isolerend glas vanwege de dubbele laag. Dit betekend dat warmte er nauwelijks doorheen komt. Ook in de zomer heeft het voordelen. Een deel van het zonlicht wordt door de dubbele laag gereflecteerd. Dit zorgt ervoor dat uw woning minder snel opwarmt in de zon.

Contact opnemen

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van glas vervangen in uw woning of pand en welke glas soorten er zijn? Lees dan snel verder op de website of bel gerust even voor advies en al uw vragen!

Gelezen 482 keer

UwArtikel.nluwartikel logo
UwArtikel.nl is een website waarop je gratis artikelen kunt plaatsen.

Om artikelen te plaatsen dien je cookies te accepteren en vervolgens te registreren en in te loggen op de website van UwArtikel.nl.

 

 

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save