Kozijnen op maat – Beter in een keer goed aanpakken!

Date maandag, 11 juni 2018 08:19 |   | 
De Noorder Glas - logo

Wanneer u uw woning verbouwen gaat of de kozijnen vervangen moet kunt u het beter in een keer goed doen. Daarom zijn er gelukkig de kozijnen op maat die uw kan laten plaatsen in uw woning of pand! Dit is belangrijk om in de toekomst lekkages te voorkomen. De kleinste millimeters verschil in het plaatsen van een kozijn kunnen dit al veroorzaken. Hiervoor zijn diverse mogelijkheden tegenwoordig. Daarbij zijn kozijnen tegenwoordig beter doorontwikkeld. Houten kozijnen zijn bijvoorbeeld al een tijdje de standaard niet meer!

Bent u van plan uw kozijnen te vervangen met kozijnen op maat? Dan maakt u een verstandige keus. Hiervoor zit u dan ook bij De Noorder Glas en Kozijnen aan het juiste adres! Zij hebben alles in huis om uw woning of pand te voorzien van uitstekende kozijnen!

Kozijnen op maat

Elke woning en elk bedrijfspand heeft eigen afmetingen voor de ramen. Dit houdt in dat niet elk kozijn in het assortiment past in iedere woning. Hiervoor zullen dus kozijnen op maat ontwikkeld moeten worden. Voor afwijkende maten is dit dan ook zeker aan te raden. Een afwijkende maat kan tevens ook al een afwijking van enkele millimeters betekenen. Het materiaal dat u wilt dat er gebruikt wordt is uiteraard aan u. Uiteraard adviseren zij hierin ook.

Soorten kozijnen

Kozijnen op maat laten maken geeft ook meer vrijheid in de keuze die u maakt. U kunt dus kiezen uit houten, aluminium of kunststof kozijnen. Hier wordt vaak de kunststof kozijnen geadviseerd om te plaatsen. Deze zijn namelijk zo door ontwikkeld dat u niet meer gebonden bent aan spierwitte kozijnen. Daarbij zijn deze kozijnen veel beter isolerend ten opzichte van houten kozijnen. Dit levert op den duur een besparing op de stookkosten. Een verstandige keus dus!

Informatie & contact opnemen

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van kozijnen op maat in uw woning? Lees dan snel verder op hun website of geef hen gerust een belletje voor antwoord op al uw vragen!

Gelezen 509 keer

UwArtikel.nluwartikel logo
UwArtikel.nl is een website waarop je gratis artikelen kunt plaatsen.

Om artikelen te plaatsen dien je cookies te accepteren en vervolgens te registreren en in te loggen op de website van UwArtikel.nl.

 

 

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save