Zaal huren Delft – vergaderen of sportief gaan tennissen?

Date maandag, 11 juni 2018 15:49 |   | 
Tennispark de Delftse Hout

Heeft u wel eens gehoord van een multifunctioneel tennispark? Waarschijnlijk niet, maar vanaf vandaag wel! Er zijn tegenwoordig namelijk mogelijkheden om teambuilding en een vergadering met elkaar te combineren. Dit kan middels een zaal huren Delft bij Tennispark De Delftse Hout. Bij hen vind u volledig functionele vergaderzalen, eventruimtes, tenniszalen en eetruimtes. Dankzij deze combinatie aan mogelijkheden kiezen veel bedrijven voor alles in een. Ideaal indien u waarde hecht aan gemak.

Wilt u graag een zaal huren Delft en bent u benieuwd naar de mogelijkheden daartoe? Dan zit u bij Tennispark De Delftse Hout aan het juiste adres. Zij hebben alles in huis om uw teambuilding uitje en/ of vergadering zo compleet mogelijk te maken.

Zaal huren Delft

Een zo compleet mogelijke teambuilding uitje en/ of vergadering is niet zomaar bereikt. Er zijn immers diverse soorten zalen te ontwikkelen en in te richten. Deze moeten tevens op elkaar afgestemd zijn zodat combinatie ervan toegankelijk blijft. Echter is het ook een sportieve gelegenheid. Sport is een goede manier van team builden of het versterken van zakelijke relaties. Dit combineren met een vergadering is dan ook een uitstekende oplossing. Zo slaat u dus eigenlijk twee vliegen in een klap!

Het tennispark bekleed kortom meerdere functies dan enkel huisvesting van diverse tennisbanen. Zo zijn er de compleet veranderde vergaderzalen, een nieuwe kantine en kan er gemakkelijk een lunch of diner geserveerd worden. Al deze onderdelen kunt u gemakkelijk afhuren door even te bellen of via de website.

Tennissen

Naast dat u een zaal huren Delft kunt is het ook mogelijk te komen tennissen. Dit als manier van team builden of het versterken van zakelijke relaties. Tennis is hiervoor uitermate geschikt. Het is goed voor de conditie en leert uw werknemers beter samen te werken. Conditie en samenwerking hebben beide voordeel op de werkvloer. Met een betere conditie kan er beter geconcentreerd worden en houden werknemers het langer uit. De goede samenwerking draagt bij aan hoe efficiënt er gewerkt kan worden!

Contact opnemen

Wilt u een zaal huren Delft of lekker een potje komen tennissen? Dan kunt u gemakkelijk reserveren op de website. Hier vind u ook meer informatie over de mogelijkheden. Bel gerust even indien u vragen heeft!

Gelezen 521 keer

UwArtikel.nluwartikel logo
UwArtikel.nl is een website waarop je gratis artikelen kunt plaatsen.

Om artikelen te plaatsen dien je cookies te accepteren en vervolgens te registreren en in te loggen op de website van UwArtikel.nl.

 

 

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save