Plastic borden zijn erg handig

Date donderdag, 05 juli 2018 12:32 |   | 

Veel mensen hebben een hekel aan het eten van plastic borden. Maar wij vinden dat deze juist heel handig zijn om te gebruiken bij een feestje. Wij hebben voor ieder feestje een leuk bord voor u. Op onze website kunt u veel borden vinden voor verschillende feesten. Om een paar voorbeelden te geven van borden hebben we voor u borden voor pasgeboren kinderen. Deze hebben we voor een meisje en een jongetje. Ook hebben we ze vooral dessertborden genoemd. Want op een feestje worden vooral taartjes gegeten.

Voor ieder zijn eigen plastic borden

 We hebben plastic borden voor alle verschillende leeftijdsgroepen. We hebben al borden voor de allerkleinste in de vorm van verjaardag borden voor kinderen die 1 jaar worden. Dit is vaak wel een gelegenheid die een feestje verdient. Maar ook zijn er borden met honden erop. Sinds een aantal jaren hebben we ook de houten snackborden. Deze hebben we in de maat; S, M en L. Voor ieder is er zijn eigen bord voor zijn eigen gelegenheid. Een favoriet van de afgelopen jaren is toch wel het ‘eat me’ bordje. Deze wordt veelal gezien als humoristisch en mensen vinden deze erg leuk. Bij ons kunt u ook kiezen voor de klassieke variant van het 3-vaks budget bord. Deze is vaak erg handig voor grote feesten. Ze zijn namelijk per 100 verpakt.

Veel keuze

U kunt het zo gek maken als u zelf wilt. We hebben plastic borden van een prijsklasse van 1 tot meer dan 8 euro. Dit veelzijdige aanbod is erg fijn als je opzoek bent naar een specifiek bord voor een specifiek feest. Daarbij hebben we ook borden voor een bepaald themafeestje. De meeste recente stripfiguren kunt u vinden op onze borden. Zo hebben we Finding Dory, Forzen en de Minions. Voor iedereen is er dus iets te vinden.

Gelezen 415 keer

UwArtikel.nluwartikel logo
UwArtikel.nl is een website waarop je gratis artikelen kunt plaatsen.

Om artikelen te plaatsen dien je cookies te accepteren en vervolgens te registreren en in te loggen op de website van UwArtikel.nl.

 

 

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save