Elektrische haard

Date donderdag, 05 juli 2018 14:02 |   | 

Je ziet ze steeds vaker terugkomen in veel huishouden. Als ik dat zeg hebben ik het natuurlijk over de elektrische haard. Waar mensen vroeger nog ruimte hadden voor een open haard zie je deze nu sneller wijken voor een elektrische variant. En zo raar is dat helemaal niet. Deze elektrische varianten hebben namelijk bijna dezelfde sfeerintentie als een open haard. Daarnaast komt het ook steeds vaker voor dat wanneer je in een woonwijk woont je buren het niet zo leuk vinden als je een open haard hebt. Deze geeft namelijk enorm veel rook af.

Opties elektrische haard

Bij ons kunt u kiezen uit een verscheidenheid aan elektrische haard. Sommige van onze haarden hebben een regelbaar vlameffect waarmee je de hoogte van de vlam eenvoudig zelf instelt. Ook hebben we verschillende soorten vuurbedden waaruit je een keuze kunt maken. Zo hebben we een mooi hout decor set, Kiezelset, Bassalt kiezels of crystal stone. Dit zijn alleen onze favoriete stenen, dus vandaar dat deze nu even benoemt worden. Daarnaast kunt u bij ons ook kiezen uit een haard die puur alleen bedoelt is voor sfeer. Ook hebben we een haard die bedoelt is voor sfeer en warmte. Waar u wel op moet letten is dat het verwarmend vermogen van de haarden maar maximaal 2kW is. Daarbij is een haard niet voldoende om te dienen als hoofdverwarming en zal u altijd uw centrale verarming ernaast moeten houden.

Onze tophaarden

We nemen u mee in de top 10 van onze populairste en meest verkochte elektrische haard. Daarbij zit onder andere de Faber cassette 600 2.0 nieuw model bij. Dit is een favoriet bij veel van onze klanten en is de afgelopen tijd veel verkocht. Ook is de iets duurdere Faber Carlos Optimyst veel verkocht en beoordeeld met 5 sterren op onze website. Voor meer inspiratie, lees over ons hele aanbod op de website.

Gelezen 458 keer

UwArtikel.nluwartikel logo
UwArtikel.nl is een website waarop je gratis artikelen kunt plaatsen.

Om artikelen te plaatsen dien je cookies te accepteren en vervolgens te registreren en in te loggen op de website van UwArtikel.nl.

 

 

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save