Bowlen Utrecht doe je hier!

Date dinsdag, 24 juli 2018 08:40 |   | 

Wilt u keuze uit meer dan 12 bowlingbanen? Dat kan alleen bij bowlen Utrecht. Ook is er ruimte voor de allerkleinste op onze zogenaamde junglebanen. Dit is zoals de naam al zegt, verpakt in een leuk jungle jasje. Natuurlijk is dit superleuk. Ontdek de mogelijkheden zelf en geniet van een ultiem bowlingavontuur.

Disco bowlen bij bowlen Utrecht

Waarvoor u ook terecht kunt bij bowlen Utrecht is het zogenaamde disco bowlen. Dit is voor jong en oud een groot feest. Zo maken wij daarbij gebruik van discolampen in allerlei kleuren. Ook is er veel rook voor extra sfeer. Ook zijn er partylampen beschikbaar en zullen er dan lasers ingezet worden. Om veel avonden worden er ook Dj’s ingezet. Dit kan bijna niet anders dan een onvergetelijke avond worden. Wij doen elke vrijdag, zaterdag en zondag disco bowlen. De openingstijden van het disco bowlen zijn op vrijdag en zaterdag van 22:00 tot 01:00 en op zondag is het disco bowlen van 16:00 tot 17:00. Daarnaast is er de laatste twee uurtjes op vrijdag avond ruimte voor Magic Bowlen. Dit is op zaterdagavond van 23:00 tot 01:00. In deze twee uren zijn de cocktails maar €6 en de shotjes maar €2 of €3. Ook zit daar een portie bitterballen bij. Dus inclusies lekkere hapjes kost Magic Bowlen maar €52,50 per baan.

Verschillende arrangementen

Bij bowlen Utrecht kunt u ook kiezen uit verschillende arrangementen. Bij de arrangementen wordt er één prijs betaald voor het bowlen, drinken en hapjes. Doordeweeks is de prijs hiervan €19,75 en in het weekend is de prijs €22,50 per persoon. Dit arrangement kan nog geüpgraded worden naar een XL variant. Met deze variant kan er nog uitgebreid geborreld worden na het bowlen. Wat ook erg leuk is aan deze bowlingbaan is dat er arrangementen zijn waarbij met kunt eten, drinken en bowlen.

Gelezen 468 keer

UwArtikel.nluwartikel logo
UwArtikel.nl is een website waarop je gratis artikelen kunt plaatsen.

Om artikelen te plaatsen dien je cookies te accepteren en vervolgens te registreren en in te loggen op de website van UwArtikel.nl.

 

 

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save