APK Den Haag – Goed onderhoud verlengt levensduur!

Date donderdag, 26 juli 2018 07:13 |   | 

Voor uw auto of gemotoriseerd voertuig is onderhoud het belangrijkste dat er is. Het is dus belangrijk uw auto periodiek te laten controleren, volgens de voorschriften daarvoor. Wanneer uw auto periodiek gekeurd wordt, kunnen problemen op tijd geconstateerd worden. Ook wanneer de olie bij de juiste intervalmomenten ververst wordt, draagt het bij aan de motorische levensduur. Een keer langs komen voor een APK Den Haag is dan ook altijd een goed idee!

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van een APK Den Haag en bij wie u zijn moet? U zit bij JAMES Autoservice Nieuwenhuijsen aan het juiste adres. Zij hebben veel ervaring met het uitvoeren van controles en weten exact waarop gelet moet worden.

APK Den Haag

Bij een APK worden er diverse hoofd elementen gecontroleerd. Dit geldt voor vrijwel alle automerken en geeft een indicatie van wat u verwachten mag. Uiteraard is er van te voren nooit te zeggen welke problemen op de loer liggen. Bij een APK Den Haag kunnen de aanwijzingen op komende problemen wel gesignaleerd worden. De APK meesters zijn uitstekend geschoold en zullen u altijd met het juiste advies naar huis laten gaan.

De focus van de keuring ligt uiteraard bij veiligheid en milieu. De eisen hiervoor worden gesteld door het RDW en de overheid. Tijdens de keuring wordt er gekeken naar diverse aspecten van de auto. Zodat u veilig de weg op kunt en de auto voldoet aan de milieu eisen.

De keuring

Bij dit familiebedrijf staat in alle werkzaamheden de kwaliteit en service eromheen, hoog in het vaandel. Bij reparatie of vervangingswerkzaamheden, met betrekking tot de APK Den Haag, wordt vooraf altijd toestemming tot herstel verzocht. U zal dus nooit tegen onverwachte kosten aanlopen.

Naast het uitvoeren van de Algemene Periodieke Keuring, bent u bij hen ook welkom voor andere zaken omtrent uw auto. Zo bent u ook welkom voor onderhoud, reparatie, uitlijnen en airco beurten.

Contact opnemen

Bent u benieuwd naar wat voor u de mogelijkheden zijn van een APK Den Haag? Lees dan snel verder op de website of bel gerust even, zij staan u graag te woord.

Gelezen 119 keer

Blij met UwArtikel.nl?

Doe UwArtikel.nl een kleine donatie zodat we onze diensten kunnen blijven verbeteren.

bedrag:
 EUR

UwArtikel.nluwartikel logo
UwArtikel.nl is een platform waarop je eenvoudig artikelen kunt plaatsen.

Om artikelen te plaatsen dient u een gebruikersaccount aan te maken en daarmee in te loggen. Hiervoor dient u toestemming te geven aan UwArtikel.nl om cookies te mogen plaatsen op uw apparaat.

 

 

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Ga naar boven