Bouwkundig Rapport – Gedetailleerd inzicht in uw woning!

Date donderdag, 26 juli 2018 08:48 |   | 

Iedereen houdt van een beetje zekerheid, zeker als het om financiële zaken gaat. Zo is een auto, woning of iets anders van waarde, ons erg dierbaar. Voor een woning is het immers ook belangrijk om te weten wat de status van de waarde is. Zeker met de wisselingen van de afgelopen tijd in de huizenmarkt, is het opstellen van een bouwkundig rapport geen gek idee. Hiermee krijgt u namelijk meer inzicht in de staat van uw woning en de huidige waarde ervan.

Bent u benieuwd naar de staat van uw woning en wilt u zekerheid over de waarde? Dan zit u bij ADA Keur aan het juiste adres. Zij doen inspecties van woningen, op basis daarvan stellen zij een bouwkundig rapport voor u op. Dit kan een grote bijdrage leveren bij bijvoorbeeld het verkopen van u woning.

Praktische informatie

Een keuring aanvragen is gemakkelijk gedaan. Door het vooraf aan te vragen via de online formulieren, wordt er gemakkelijk een afspraak met u gemaakt. Zo heeft u vrijwel altijd binnen één werkdag reactie op uw aanvraag en wordt er een afspraak voor u ingepland. De inspecteur heeft zo’n anderhalf uur nodig om uw woning te inspecteren. Mocht dit langer duren, dan zijn daar geen extra kosten aan verbonden. Uiteindelijk ontvangt u binnen vier werkdagen uw bouwkundig rapport. Hierin staat specifiek beschreven, wat de staat van uw woning is.

Het bouwkundig rapport

Met dat als bruggetje naar het rapport zelf, zijn de rapportages zeer gedetailleerd. Dit betekend dat een inspecteur altijd specifiek te werk gaat. De inspecteurs hebben jarenlange ervaring in dit vakgebied en hebben verschillende diploma’s, om deze werkzaamheden zo secuur mogelijk uit te voeren.

In de rapportage zijn diverse zaken omtrent de woning beschreven. Zo zijn alle gevonden gebreken hierin genoteerd en wat de verwachtingen op termijn op gebied van woningverbetering. Deze resultaten kunt u meenemen in uw onderhandelingen omtrent de woning. Tevens kunnen ze ook gebruikt worden als ontbindende voorwaarden, in een voorlopig koopcontract van een woning.

Contact en informatie

Bent u gebaat bij een deskundig bouwkundig rapport van uw woning en benieuwd naar uw mogelijkheden? Lees snel verder op hun website voor meer informatie of bel gerust even, zij staan u graag te woord!

Gelezen 450 keer

UwArtikel.nluwartikel logo
UwArtikel.nl is een website waarop je gratis artikelen kunt plaatsen.

Om artikelen te plaatsen dien je cookies te accepteren en vervolgens te registreren en in te loggen op de website van UwArtikel.nl.

 

 

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save