Kinderopvang de Bilt – Het drukke leven

Date vrijdag, 27 juli 2018 08:29 |   | 

Als tweeverdieners met kinderen heeft u een druk leven. Voor de kinderen kunnen zorgen, voldoende kunnen werken en daarbij het huishouden bijhouden. Een flinke uitdaging. Dan is het goed om na te denken over een goede kinderopvang de Bilt die uw kinderen kan ontvangen. Zodat u zorgeloos kunt werken, terwijl uw kinderen in een veilige omgeving zijn. Deze combinatie biedt uitkomst omdat uw kinderen in een educatieve en sociale omgeving zijn.

Bent u benieuwd naar wat er voor uw kinderen mogelijk is bij een kinderopvang de Bilt? In die situatie zit u bij Kinderopvang ’t Mereltje aan het juiste adres. Zij zijn een kinderopvang waar uw kinderen in een sociale, leerzame en gezonde omgeving terecht komen!

 Kinderopvang de Bilt

Voor uw kinderen is het belangrijk om in een leerzame omgeving terecht te komen. Daarom zijn er twee verschillende groepen te onderscheiden. Dit betreft de verticale groep en de peutergroep. Afhankelijk van de leeftijd van uw kind, wordt hij/ zij in een groep geplaatst. Zodat u kind altijd bij leeftijdsgenoten is en juist ontwikkeld. Dit is erg belangrijk op deze leeftijd, daarom biedt deze opsplitsing een uitkomst voor de kinderen.

De verticale groep

In de verticale groep vindt u kinderen van 0 tot 4 jaar oud. De voordelen hiervan zijn is dat de leeftijdsverschillen niet te groot zijn. Uiteraard leren ze met een verschil van 0 tot 4 wel van elkaar. Op deze leeftijd ontwikkelen ze immers in hun eigen tempo. Daarbij is er ook het sociale voordeel bij kinderopvang de Bilt. De leeftijdsverschillen stimuleren sociaal gedrag, omdat ze rekening met elkaar (leren) houden.

De peutergroep

Deze groep is ook ingericht op basis van het ontwikkelniveau van de kinderen. Hierin zijn de voordelen dat alle activiteiten en groepsregels worden toegepast, specifiek op de ontwikkeling van het kind. Daarbij worden ze ingedeeld in groepjes waarbij ze goede aansluiting vinden. Zodat ze een goede tijd kunnen beleven.

Uw kind aanmelden en contact opnemen

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden bij deze kinderopvang de Bilt of hoe u aanmelden kunt? Lees dan snel verder op de website of bel gerust even, zij staan u graag te woord!

Gelezen 408 keer

UwArtikel.nluwartikel logo
UwArtikel.nl is een website waarop je gratis artikelen kunt plaatsen.

Om artikelen te plaatsen dien je cookies te accepteren en vervolgens te registreren en in te loggen op de website van UwArtikel.nl.

 

 

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save