Tips om hoog in Google te staan!

Date vrijdag, 03 augustus 2018 12:20 |   | 
Hoog in Google

Heb je een mooie website maar lukt het je niet om hoog in Google te komen? Dan is dat een gemiste kans! Dagelijks wordt er namelijk veel gezocht op producten en diensten die met jouw bedrijf te maken hebben. Als je website dan niet hoog scoort in de zoekmachines, kun je al deze potentiële klanten mislopen. Daarom geven we je in dit artikel een paar goede tips, om hoger in Google te komen!

Op welke zoekwoorden wil je gevonden worden?

Voordat je onderstaande tips gaat doorvoeren, is het goed om na te denken op welke zoekwoorden je gevonden wilt worden. Welke termen zullen je klanten gebruiken om jouw bedrijf online te vinden?

Voeg (regelmatig) relevante content toe aan je website

Vervolgens is het belangrijk om de content op je website (regelmatig) uit te breiden. Door unieke en waardevolle informatie toe te voegen wordt je website relevanter, waardoor het zal stijgen in de zoekmachines. Houd bij het schrijven van de content wel de gekozen zoekwoorden in je achterhoofd. Door deze termen een aantal keer in de tekst te verwerken, zul je hoger gaan ranken op deze zoekwoorden.

Meld je website aan bij online bedrijvengidsen

Bedrijfsvermeldingen spelen een grote rol bij het ranken in zoekopdrachten. Meld je bedrijf daarom aan bij online bedrijvengidsen. Denk hierbij aan gidsen zoals Allebedrijvenin, Yelp, Openingstijden.nl, NederlandinBedrijf en Mercuriusgids. Let er wel op dat je de contactgegevens altijd op dezelfde manier invult, zodat Google gemakkelijk de onderlinge relatie begrijpt.

Wees actief op social media

Ben je al actief op social media? Ook dit is een van de vele factoren die invloed heeft op de ranking van je website in de zoekresultaten. Aan de hand van je sociale interacties ziet Google hoe waardevol je website of blogbericht is. Plaats dus regelmatig berichten op social media kanalen en deel blogberichten voor meer verkeer (en links) naar je website! Naast bovenstaande tips zijn er nog veel meer manieren om hoger in Google te komen. Google gebruikt namelijk meer dan 200 factoren om je website een positie te geven in de zoekresultaten. Door je website continu te optimaliseren, zul je merken dat je gaat stijgen in de zoekresultaten!

Gelezen 510 keer

UwArtikel.nluwartikel logo
UwArtikel.nl is een website waarop je gratis artikelen kunt plaatsen.

Om artikelen te plaatsen dien je cookies te accepteren en vervolgens te registreren en in te loggen op de website van UwArtikel.nl.

 

 

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save