Kunstgras verhuur

Date maandag, 05 november 2018 15:27 |   | 

Bij kunstgras verhuur denkt iedereen onwillekeurig toch aan sportclubs met kunstgras die hun veld verhuren aan clubs zonder kunstgras om er op te trainen of om een oefenwedstrijd op te spelen. Kunstgras is echter ook op een andere manier te huur, gewoon voor een bedrag per vierkante meter, per dag. 

Rode loper 

Behalve om heerlijk op te sporten zie je ook dat op beurzen en andere evenementen steeds vaker kunstgras gebruikt wordt. Denk maar eens aan een beursstand met een ‘vloer’ van kunstgras of aan in plaats van een rode loper een loper van kunstgras. 

In evenementen- en beurzenland is het gebruik van kunstgras ondertussen een trend. Denk bijvoorbeeld aan het inrichten van een beursstand met groen kunstgras of een loper van groen of rood kunstgras. Kunstgras zorgt voor een mooi effect en staat garant voor een keurig nette beursstand met strakke lijnen en vormen een prima afscherming van een bepaalde (beurs)ruimte. Bovendien worden ook op beurzen meer en meer kinderspeeltuintjes aangelegd en die speeltuintjes maken ook gebruik van dempend kunstgras. Zeker nu er vrijwel nergens meer gerookt mag worden is kunstgras ook al perfect geschikt voor de horecagedeeltes op beurzen. Het palet aan kleuren dat gekozen kan worden is ondertussen bijzonder groot. 

Natuurgras 

Veelal huur je kunstgras inclusief de plaatsing en wordt het kunstgras na een evenement ook weer gehaald. Van restafval is nooit geen sprake, en ook dat scheelt in elk geval een hoop werk. Verhuur van kunstgras zie je dus ook veel bij voetbal- en andere sportverenigingen. Zeker clubs die alleen over natuurgras beschikken doen in de wintermaanden regelmatig een beroep op kunstgras van een club in de buurt. Voor die clubs is dat een mooi extra verdienmodelletje

Gelezen 510 keer

UwArtikel.nluwartikel logo
UwArtikel.nl is een website waarop je gratis artikelen kunt plaatsen.

Om artikelen te plaatsen dien je cookies te accepteren en vervolgens te registreren en in te loggen op de website van UwArtikel.nl.

 

 

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save