Stijlvolle schoenen voor grote voeten: tips voor de man

Date donderdag, 15 november 2018 09:22 |   | 

Wanneer we zelf nog maar iets grotere schoenen hebben, wordt het leven er niet eenvoudiger op. Niet alleen omdat de keuzevrijheid in de winkelstraat beperkt is, ook omdat ze maar moeilijk weg te werken zijn. Toch kunnen mannen hun grotere schoenmaat goed verbergen. Veel blijkt echter afhankelijk te zijn van het gekozen model én het totale plaatje.

Stijlvolle schoenen voor mannen met grote voeten

In de eerste plaats moet je weten dat de sportieve look voor jouw voeten not done is. Sneakers en sportschoenen benadrukken jouw voeten immers als geen ander en laten ze er nog groter uitzien. Qua kleur zal je voornamelijk de kleur wit moeten vermijden en moeten kiezen voor iets donkere kleuren. Hierbij zal je er tot slot op toe moeten zien dat je de aandacht naar iets anders leidt, bijvoorbeeld door een hippe statement ketting.

Stijlvolle schoenen voor zijn grote voeten

Als heer is het vinden van grote maten schoenen lang niet altijd even eenvoudig. Bovendien willen we ook hier niet dat de aandacht naar onze voeten wordt getrokken. Hier gelden dezelfde tips als hierboven weergegeven.

Weet wel dat het bij mannen een stuk moeilijker is om dat resultaat te bekomen. Het zal nog belangrijker zijn om jouw benen langer te laten kijken, bijvoorbeeld door gebruik te maken van een ruigere riem. Een klassieke spijkerbroek doet hier de rest. Andermaal is een donkere kleur een absolute aanrader. Denk tot slot ook verder dan de grootte van jouw voet: bij brede voeten vermijd je bijvoorbeeld puntige uiteinden.

Gelezen 543 keer

UwArtikel.nluwartikel logo
UwArtikel.nl is een website waarop je gratis artikelen kunt plaatsen.

Om artikelen te plaatsen dien je cookies te accepteren en vervolgens te registreren en in te loggen op de website van UwArtikel.nl.

 

 

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save