Feestlocaties in Friesland

Date maandag, 26 november 2018 13:05 |   | 

Ben je van plan om een feest te geven in Friesland? Lees dan snel onderstaande tips en ontdek de leukste feestlocaties in Friesland!

Lokaal 55

Bij Lokaal 55 zijn veel verschillende mogelijkheden. Bij lokaal 55 kun je genieten van een prachtig feest. Er zijn verschillende koks en een topcrew werkzaam bij deze locatie. Zij zorgen ervoor dat je de catering volledig uit handen kunt geven. Je kunt er zelfs voor kiezen om je feest op het water te houden!

Partykasteel Iselmar

Heb je altijd al een feest in een kasteel willen houden? Dat is mogelijk bij partykasteel Iselmar. Deze locatie is passend voor diverse evenementen en partijen. Het partycenter telt twee verdiepingen en bevat allerlei prachtige details. Er heerst een warme en fijne sfeer op deze prachtlocatie. Er is een chef aanwezig die zorgt voor de lekkerste gerechten.

Club Tropics

Je kunt je feest natuurlijk ook in een echte dansclub in Leeuwarden geven. Bij club Tropics wordt hiervoor alles uit de kast gehaald. De club draait meer muziek dan alles salsa, vandaar dat zij hun naam hebben gewijzigd in club Tropics. Tijdens een feest in deze club proef je de gemoedelijke sfeer.

Catshuis Leeuwarden

Wil je een chique feest organiseren met uitstraling? Dan is het catshuis in Leeuwarden een aanrader. Een feest is pas echt geslaagd als je er een onvergetelijke tijd hebt gehad. Dit begrijpt het personeel van het Catshuis maar al te goed. Er zijn daarom ook enorm veel mogelijkheden. Van kleine tot grote groepen. Van verjaardagspartijtjes tot recepties.

Less is more! Houd je feest in je tuin

Woon je zelf in Friesland en kun je maar geen geschikte locatie vinden? Doe eens iets anders! Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om het feest in je tuin te houden. Dit maakt je feest persoonlijk en uniek. Daarnaast kun je het feest helemaal inrichten zoals je zelf in gedachten had. Ga op zoek naar tentenverhuur in Friesland

Gelezen 503 keer

UwArtikel.nluwartikel logo
UwArtikel.nl is een website waarop je gratis artikelen kunt plaatsen.

Om artikelen te plaatsen dien je cookies te accepteren en vervolgens te registreren en in te loggen op de website van UwArtikel.nl.

 

 

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save