Hulp bij afvallen en zorgverzekering

Date dinsdag, 24 april 2012 11:53 |   | 

Hulp bij afvallen en zorgverzekering; Effecten bij consulent en cliënt

Binnen zorgverzekeringen is de dekking voor veel zorgsoorten sterk verminderd of zelfs helemaal opgeheven en ben je dus voor dekking op bijvoorbeeld aspecten als hulp bij afvallen, aangewezen op een aanvullende verzekering of eigen dekking.
Wat betekent dat voor jou als degene die juist die hulp biedt als consulent, of wat zijn de effecten voor jou als ‘afvaller’?


De trend: zelf doen

consulenten zorgverzekeringDe trend lijkt in eerste instantie te zijn dat wanneer we willen afvallen, we dit nu eerst ‘zelf gaan doen’. Gezond eten, meer sporten, dat lukt ons alleen ook wel.... en toch blijkt juist dat vaak de instinker te zijn.

Met name omdat afvallen enerzijds niet alleen een kwestie is van bewuste en doordachte voedingsinname en verbruik (sporten, verbranding), maar ook omdat succesvol en met name structureel en blijvend afvallen, een verandering in eetpatroon en levenswijze omvat. Dus, een professional die helpt bij afvallen blijkt voor serieus afvallen vaak dus noodzakelijk.

De vaststelling: hulp is nodig
Wanneer iemand serieus wil afvallen en heeft vastgesteld dat dit alleen (en zonder hulpmiddelen) een stuk lastiger is dan gedacht, begint de zoektocht. En daarbij kijken we niet alleen naar locatie (dus een consulent in de buurt), maar ook naar eventuele vergoeding, betrokkenheid bij branche organisaties en natuurlijk de middelen waarmee iemand werkt.

Jouw meerwaarde als consulent

Jouw meerwaarde als deskundige bepaalt in deze fase eigenlijk vooral de keuze. Dat betekent dat je duidelijk uiteen moet kunnen zetten waarmee je werkt, vanuit welke denkwijze en overtuiging je met een cliënt aan de slag gaat en welke resultaten iemand mag verwachten.

Zo kan iemand een bewuste keuze maken voor het product waarmee je werkt (zoals volledig natuurlijke producten) of de wijze waarop je met een cliënt werkt. Wat je meerwaarde ook is, maak hem duidelijk en wees daarin oprecht.

Sense! consulenten
Omdat de consulenten van Sense! volgens ons heel goed in dat plaatje passen, werken wij door heel Nederland met mensen die met de Sense! Bio HCG kuur resultaten boeken bij hun cliënten. En Sense! zoekt op veel plekken in Nederland nog naar consulenten.

Heb je interesse in wat Sense! doet en hoe zij met consulenten werkt? Download dan gratis de online gids. Hierin vind je alles wat je als mogelijk Sense! consulent zou willen weten.

 

Gelezen 996 keer

UwArtikel.nluwartikel logo
UwArtikel.nl is een platform waarop je eenvoudig artikelen kunt plaatsen.

Om artikelen te plaatsen dient u een gebruikersaccount aan te maken en daarmee in te loggen. Hiervoor dient u toestemming te geven aan UwArtikel.nl om cookies te mogen plaatsen op uw apparaat.

 

 

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Ga naar boven