Vertaalbureau Amsterdam

Date dinsdag, 24 april 2012 12:32 |   | 
Vertalen is en blijft een vak apart. Voor ondernemingen is het tegenwoordig erg belangrijk teksten te vertalen. Vooral voor de bedrijven die internationaal werken is het erg interessant. Om professioneel over te komen, zul je dit onderdeel ook professioneel aan moeten pakken. Je kunt zo´n vertaling het best laten uitvoeren door een gecertificeerd vertaalbureau. Deze vertaalbureaus beschikken uitsluitend over hoogopgeleide vertalers. Verder verplicht zo´n NEN-certificaat ook dat elke vertaling door een vertaler met een scherp oog gereviseerd wordt.

Doordat je teksten laat vertalen naar andere talen, kun je een voorsprong op je concurrent verkrijgen.  Als een buitenlandse onderneming een keuze moet maken, zal hij zeer waarschijnlijk kiezen voor het bedrijf dat ook in zijn taal te benaderen is. Na onderzoek is bijvoorbeeld gebleken dat er per jaar 7 miljard euro aan export misgelopen wordt met Duitsland, alleen omdat de Duitse taal nauwelijks (goed) gesproken wordt in Nederland.

Vertaalbureau Amsterdam behoort tot de selecte groep van gecertificeerde vertaalbureaus en levert professionele vertalingen. Zij werken uitsluitend met hoogopgeleide vertalers en zijn tot 20% goedkoper dan de andere gecertificeerde vertaalbureaus.
Gelezen 1175 keer

UwArtikel.nluwartikel logo
UwArtikel.nl is een platform waarop je eenvoudig artikelen kunt plaatsen.

Om artikelen te plaatsen dient u een gebruikersaccount aan te maken en daarmee in te loggen. Hiervoor dient u toestemming te geven aan UwArtikel.nl om cookies te mogen plaatsen op uw apparaat.

 

 

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Ga naar boven