Vertaling Nederlands Duits

Date donderdag, 10 mei 2012 14:53 |   | 

Vertaling Nederlands Duits
Het is de laatste weken veel in het nieuws geweest. Er wordt veel te slecht en weinig Duits gepraat door Nederlanders. Jaarlijks wordt er rond de 7 miljard euro misgelopen aan export naar Duitsland door het slecht beheersen van het Duits. 

Grote kansen liggen dus bij het benaderen van de Duitse markt. Wanneer je professioneel over wilt komen, zul je dan ook goed Duits moeten beheersen. Ook liggen er kansen wat betreft het vertalen van je website naar het Duits. De online business is een steeds belangrijkere markt, en hier kun je je als bedrijf ook in onderscheiden.

Een vertaling van het Nederlands naar het Duits van je website is een eenmalige investering en het kan veel opleveren. Je benadert op een eenvoudige wijze de buitenlandse markt. Verder kom je als professioneel over(ook op binnenlandse bezoekers). Dit is weer goed voor je imago. Tot slot is je website een visitekaartje. De bezoeker zal je altijd herinneren aan de uitstraling van je website.

Denk bij het vertalen van je website aan een aantal dingen. Voor een vertaling Nederlands Duits kunt u het best een professioneel gecertificeerd vertaalbureau inschakelen. Deze zijn op de hoogte van SEO-ontwikkelingen en zorgen ervoor dat er geen fouten worden gemaakt bij de vertaling. Je wilt ten slotte niet dat je website niet serieus genomen wordt door een fout in de vertaling. Ook hebben deze vertaalbureaus kennis van culturele verschillen. Ze weten precies hoe de Duitse bezoeker benaderd moet worden. 

Deze tekst is geschreven door Vertaalbureau Duits Perfect. Gecertificeerd vertaalbureau die dagelijks websites van het Nederlands naar het Duits vertaalt.

Gelezen 599 keer

Blij met UwArtikel.nl?

Doe UwArtikel.nl een kleine donatie zodat we onze diensten kunnen blijven verbeteren.

bedrag:
 EUR

UwArtikel.nluwartikel logo
UwArtikel.nl is een platform waarop je eenvoudig artikelen kunt plaatsen.

Om artikelen te plaatsen dient u een gebruikersaccount aan te maken en daarmee in te loggen. Hiervoor dient u toestemming te geven aan UwArtikel.nl om cookies te mogen plaatsen op uw apparaat.

 

 

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Ga naar boven