Online marketing uitbesteden: waarom?

Date woensdag, 30 mei 2012 14:33 |   | 

De spil in de prestaties van uw website: online marketing. Verschillende tools die ertoe leiden dat uw website (nog) beter gaat presteren. Het is leuk en de ontwikkelingen gaan razendsnel, voor veel bedrijven soms een beetje te snel. Indien dit bekend in de oren klinkt is er een oplossing: online marketing uitbesteden.

Nieuwe ontwikkelingen
Hoe snel kunt u reageren op nieuwe ontwikkelingen in het online landschap? Iedere dag komen er nieuwe tools, sites, communities en noem het maar op bij. Ook wanneer het gaat om online adverteren zijn de mogelijkheden eindeloos, waar moet u absoluut bovenop zitten en wat moet er links blijven liggen?
Het bijhouden van deze ontwikkelingen kost enorm veel tijd, tijd die u wellicht beter kunt gebruiken.

Training van personeel
U heeft mensen in dienst die zich (wellicht gedeeltelijk) richten op de online prestaties, maar ook zij zullen constant moeten worden getraind in deze nieuwe ontwikkelingen. Trainingen die tijd kosten, en vooral ook hoge kosten met zich meebrengen.

Kosten van een fulltimer
Naast de kosten van training zijn de kosten van fulltime personeel uiteraard niet weg te denken. Vooral als u wilt experimenteren met online marketing is het fijn om de nodige flexibiliteit in uren te hebben.

Online marketing uitbesteden? Neem contact op en laten we er eens over praten.

Gelezen 833 keer Laatst aangepast op woensdag, 30 mei 2012 14:33

UwArtikel.nluwartikel logo
UwArtikel.nl is een website waarop je gratis artikelen kunt plaatsen.

Om artikelen te plaatsen dien je cookies te accepteren en vervolgens te registreren en in te loggen op de website van UwArtikel.nl.

 

 

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save