Superdry doet Zwitserland, Denemarken en Spanje

Date zondag, 10 juni 2012 16:15 |   | 
Het bekende Engelse mode icoon Superdry, bekend van haar trendy dames jassen, bootcut jeans, designer jurken, heren ondergoed, schoudertassen, mannen accessoires, heren sweaters en vele andere kwaliteits artikelen was te vinden op parties en sportevenementen in heel Europa afgelopen week.
Vorige week was het Superdry team in Zwitserland voor de Zurich Energie Fashion Night! Ze probeerden hun uiterste best om de verleiding van al die prachtige Zwitserse choccy weerstaan onderweg naar het Hallenstadion om de supermodellen te ontmoeten, onder wie Karolina Kurkova en Andrej Pejic, evenals de Superdry modellen, Daniel Bamdad en Rafael Beutl. Ze waren allemaal klaar om te pronken met onze geweldige Lente Zomer 2012 collectie aan een menigte van meer dan 5000 fans! Duitse Rock / Pop outfit MIA verzorgde de aftrap voor de Superdry catwalk show met een knal en de verdere muzikale omlijsting werd verzorgd door Bastian Baker, Tove Styrke en Melanie Fiona, die met hun eigen smaken van vette basslines en visuele lichtshows de hele avond vulden

Op naar Denemarken! Er is iets over de lo-fi esthetiek die maakt dat het Superdry geruite hemd de perfecte match voor akoestische muzikanten is, dus we waren blij om de Deense zanger en songwriter Morten Remar te zien in onze Lumberjack Twill Shirt in het artwork voor zijn nieuwste album! Morton is het best bekend van zijn band  ‘Back to Back’ en hun enorm succesvolle track 'Jonathan'. Nu, na zeven jaar weg van de muziekindustrie, is hij terug met zijn vierde solo, en self-titled album; Morten Remar - in persoon. De plaat werd volledig geschreven in zijn achtertuin, terwijl hij zorgde voor van zijn familie en hij wordt sterk beïnvloed door zijn drie kinderen, de natuur en zijn liefde voor de wetenschap!


En ten slotte naar Spanje. Er was weer een podiumplaats voor Superdry-gesponsorde moto 2 ruiter, Marc Marquez vorige week, ondanks een crash tussen hem en collega-racer, Pol Espargaro! Marc eindigde als 3e bij de Catalunya Grand Prix in een race die net zo competitief als snel was. En met nog slechts twaalf races,  is Marc slechts twee punten achter de nummer 1 racer, Thomas Lüthi! De volgende race vindt plaats op het beroemde circuit van Silverstone in het Verenigd Koninkrijk en, zoals altijd, Superdry zal er zijn om u alle updates te geven.
Gelezen 610 keer

UwArtikel.nluwartikel logo
UwArtikel.nl is een website waarop je gratis artikelen kunt plaatsen.

Om artikelen te plaatsen dien je cookies te accepteren en vervolgens te registreren en in te loggen op de website van UwArtikel.nl.

 

 

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save