Webwinkel starten

Date maandag, 18 juni 2012 09:34 |   | 

Wil je een webwinkel starten? Om een webwinkel te beginnen zal je moeten gaan zoeken naar een goede partner die het technische deel op zich kan nemen – met Shoppagina heb je die partner gevonden! Shoppagina heeft een kant-en-klaar pakket waarmee je jouw webshop kunt starten.

 

Wat komt er kijken bij een webshop starten?

Nadat je een webshop hebt aangevraagd bij Shoppagina, kun je gelijk met jouw webwinkel beginnen. Je kunt inloggen op je eigen webshop en starten met het vullen daarvan, welke producten daar komen te staan is natuurlijk helemaal aan jou. Shoppagina heeft alvast een aantal demoproducten neergezet, zodat het voor jou direct duidelijk is hoe je producten in de webwinkel moet toevoegen.

 

Domeinnaam van jouw webshop

Je kunt je eigen domeinnaam aanvragen wanneer je een webshop start via Shoppagina, het duurt maximaal 24 uur voordat je domeinnaam actief is. Wel kun je jouw webshop alvast beginnen te vullen. Heb je al een domeinnaam die je aan jouw webshop wilt linken? Dat kan natuurlijk ook! Shoppagina regelt de overstap van je domeinnaam zodat je daar geen omkijken naar hebt (niet van toepassing bij gratis pakket).

 

Groot assortiment of 1 product

Bij een Shoppagina webshop maakt het niet uit wat voor type webwinkel je wilt beginnen. Heb je een enorm breed assortiment dan is de webshop daarvoor geschikt: je kunt zowel categorieën als subcategorieën aanmaken in je webwinkel. Ook voor 1 product webshops is het platform van Shoppagina prima te gebruiken! Het Shoppagina platform is dus voor iedere aanbieder goed te gebruiken, voor voorbeelden van een aantal van onze webwinkels kun je op onze site kijken.

 

Webwinkel beginnen? > http://www.shoppagina.nl

Gelezen 747 keer

UwArtikel.nluwartikel logo
UwArtikel.nl is een website waarop je gratis artikelen kunt plaatsen.

Om artikelen te plaatsen dien je cookies te accepteren en vervolgens te registreren en in te loggen op de website van UwArtikel.nl.

 

 

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save