Dompelpomp met accu of batterijen voor boot, tuin, vijver of aquarium

Date woensdag, 20 juni 2012 10:11 |   | 
Portable Blue Pump (Draadloos en werkt op een accu)

Een accu pomp kan goed van pas komen als u water wil verplaatsen in uw boot, sloep of vlet maar ook als u water wilt verplaatsen in uw tuin vijver of aquarium. Heeft u dan geen stroom van het net in de buurt dan is een draadloze waterpomp misschien wel voor u de oplossing. Op www.pompen-of-verzuipen.nl staan alle draadloze waterpompen vermeld en worden met elkaar vergeleken. De dompelpompen die op deze site staan zijn allemaal draadloos, de pompen werken namelijk op batterijen of op een accu.

Voor elke klus een oplossing op deze site. Wilt u bijvoorbeeld uw boot hozen met een pomp op batterijen dan is een portable power pomp voor u misschien wel de oplossing. Heeft u de voorkeur om uw boot te hozen met een waterpomp op een accu dan kunt u kiezen tussen de Aqua Charge of een Portble Blue Pomp. Beide waterpompen zijn draadloos en werken op een accu. Kiest u voor kwaliteit dan kan je het beste de Aqua Charge kopen, kies je voor prijs / kwaliteit dan is de Portable Blue Pump waarschijnlijk je beste keuze.

Wilt u een Portable Power Pomp kopen dan is het handig als u hier oplaadbare draadloze batterijen bij koopt. De Portable Power Pomp werkt op 3 D batterijen (Alkaline batterijen zijn het meest geschikt). Stop de batterijen 1 nachtje in de oplader (precies aantal uur is afhankelijk van de oplader) en u heeft vele uren gebruik van deze draadloze waterpomp. Voor een Portable Blue Pump en voor de Aqua Charge die werken op een accu geldt ook dat ze het best 1 nachtje in de accu oplader kunnen worden gezet.

Heeft u zelf geen eigen boot die u wil hozen maar een tuin, vijver of aquarium dan zijn de Portable Power Pomp, Portable Blue pomp en de Aqua Charge pomp allemaal geschikt! Succes met pompen!

Gelezen 6528 keer Laatst aangepast op woensdag, 20 juni 2012 10:17

UwArtikel.nluwartikel logo
UwArtikel.nl is een website waarop je gratis artikelen kunt plaatsen.

Om artikelen te plaatsen dien je cookies te accepteren en vervolgens te registreren en in te loggen op de website van UwArtikel.nl.

 

 

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save