e-book service voor gratis e-books en e-book covers

Date zondag, 01 juli 2012 10:13 |   | 

Ebookservice

e-books en e-book coversE-book service is een jong bedrijf dat zich heet gespecialiseerd in het omzetten van afbeeldingen in strakke 3D design covers voor e-books. Het zelf ontwerpen en het "op maat" maken van uw nieuwe cover kunnen wij geheel op ons nemen.
Ook geven wij af en toe gratis e-books uit over diverse uiteenlopende onderwerpen. Zo hebben wij pas ons eerste gratis e-book uitgegeven over het werken met het nieuwe social media platform google plus in al zijn facetten

Prijs en kwaliteit

e-book cover google plusOp onze site hebben wij ook regelmatig boek recencies over diverse uitgaves en ook regelmatig leuke aanbiedingen. Wij leveren al onze producten binnen 3 werkdagen . Wij werken met concurrerende prijzen van 50 euro ( een gewone omzetting van 2D naar 3D tot 150 euro voor een compleet design door ons ontworpen en omgezet naar een 2D en 3D cover. Alle covers kunnen in alle werkbare bestanden aan u worden opgeleverd. Bij deze laatste optie leveren wij 2 ontwerpen waarna u de keuze uit één van hen maakt. Vervolgens doen wij er nog een correctie ronde en is het cover exclusief voor u

Deze covers kunt u gebruiken om een betere verkoop te genereren van uw e-books, cursussen en cd 's. Gegarandeerd succes met de covers van e-bookservice.
Gelezen 1217 keer Laatst aangepast op zondag, 01 juli 2012 10:35

UwArtikel.nluwartikel logo
UwArtikel.nl is een website waarop je gratis artikelen kunt plaatsen.

Om artikelen te plaatsen dien je cookies te accepteren en vervolgens te registreren en in te loggen op de website van UwArtikel.nl.

 

 

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save