Superdry Japans, Brits of Amerikaans?

Date vrijdag, 07 september 2012 20:51 |   | 

Wat krijg je als je Japanse graphics combineert met vintage Americana stijl en de kwaliteit van Brits kleermakerswerk? Juist, de kleding van Superdry!
Dit hippe Engelse merk staat bekend om haar kleding van hoge kwaliteit met stijlvolle opdrukken. Van polo's tot dames jeans, en van jurkjes tot dikke winterjassen, Superdry is van alle markten thuis en brengt kleding op haar eigen manier; sportief, casual en bovendien ook erg stijlvol.

Dit nog vrij jonge merk werd opgezet in 2003, met als inspiratiebron een reis naar het verre Tokyo. De inspiratie die in dit hippe Aziatische metropool werd opgedaan, is terug te vinden in de graphics van Superdry; een formule die vervolgens internationaal erg aan sloeg.
Inmiddels is het merk dan ook uitgegroeid tot een zeer bekende naam in de kledingindustrie, met driehonderd winkels over de hele wereld; zo zijn er vestigingen te vinden in Europa, Azië, Australië, Zuid-Amerika en de VS.
Naast de toffe designs en kleding van goede kwaliteit dankt Superdry haar wereldwijde trouwe klantenkring ook aan de goede klantenservice en het probleemloze retourbeleid.

Geen wonder dat ook onder de celebrities Superdry gretig aftrek vindt. Zo zijn onder andere Kate Winslet, Leonardo DiCaprio en David Beckham gespot in kleding van het merk.
Hoewel het merk dan ook internationale erkenning krijgt vanuit de modewereld, is de kleding verkrijgbaar tegen een goed betaalbare prijs. Op deze manier krijgt iedereen de kans om zich te vertonen in een mooie jeans of stijlvolle jurk van het merk.

Zo dacht ook de jury van de Engelse 'Company Magazine's Fashion Awards' hier over. Zij nomineerden Superdry namelijk voor de awards van 2012 in maar liefst drie categorieën, namelijk: 'de beste plek om 150 pond uit te geven', 'de beste jeans onder de 150 pond' en 'beste fashion retailer'. Dit is trouwens niet de eerste keer dat Superdry erkenning krijgt doormiddel van awards, eerder wonnen ze namelijk ook al bij de 'Global Retail Leisure & International's' awards. Op deze awards viel het merk in de prijzen voor de categorie 'UK Retailer 2012'.

Overtuigd? Neem dan gauw een kijkje tussen de kleding van het merk. Combineer bijvoorbeeld een sportieve polo met opvallende opdruk, met een paar goed zittende jeans van uitstekende kwaliteit. Of wat dacht je van een leuk jurkje met een mooi bijpassend paar schoenen. Hadden we trouwens al gezegd dat Superdry ook erg toffe accessoires maakt? Superdry biedt dus voor ieder wat wils, zowel voor hem als haa.

Gelezen 1243 keer

UwArtikel.nluwartikel logo
UwArtikel.nl is een website waarop je gratis artikelen kunt plaatsen.

Om artikelen te plaatsen dien je cookies te accepteren en vervolgens te registreren en in te loggen op de website van UwArtikel.nl.

 

 

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save