Bijna 100 hotels in Maastricht

Date woensdag, 25 mei 2011 17:26 |   | 

Er zijn in Maastricht ongeveer honderd hotels waar u kunt genieten van een lekker weekendje weg. Deze hotels varieren van 1 tot 4 sterren. In dit artikel leest u tips over de hotels, prijzen, accommodaties en faciliteiten van hotels in Maastricht.

1 tot 4 sterren hotels in Maastricht
Maastricht heeft een aantal hotels die 1 ster hebben. Als u zeer goedkoop wilt overnachten in Maastricht is dit een keuze welke u zou kunnen aanspreken. Wilt u meer comfort en luxe dan zijn er bijna vijftig 3 en vier sterren hotels in Maastricht waar u voor kunt kiezen.

Wat kost een overnachting in Maastricht?
De kosten per persoon per overnachting is vaak anders maar wel in verhouding met het aantal sterren dat een hotel heeft. De goedkoopste overnachting in Maastricht kost per persoon per overnachting 30 euro (hier zijn dertig beschikbare hotels voor) en in het duurste hotel betaald men per nacht 100 euro. Tussen de 30 en 40 euro per nacht is de gemiddelde prijs die u voor een hotelovernachting betaald.

Welke hotels zijn het beste gewaardeerd?
Op verschillende sites komt het Chateau st. Gerlach het beste de bus. Per overnachting betaald men hier 91,25 euro.

Accommodaties
Ook al is dit artikel voornamelijk gericht op hotels in Maastricht zijn er ook tien bed and breakfast accommodaties in Maastricht. De best gewaardeerde bed and breakfast is Chambres d'hotels Rekko, hier kunt u overnachten voor 55,00 euro per nacht.

Wat zijn de beschikbare faciliteiten?
Er zijn verschillende faciliteiten die aangeboden worden door de hotels in Maastricht. Men kan gebruik maken van fietsverhuur, sauna of stoombad, internet, restaurant.
Daarnaast zijn er ook hotels waar huisdieren zijn toegestaan en de meeste hotels hebben parkeergelegenheden rondom het hotel.

Kijk meer info over Maastricht hotels.

Gelezen 1634 keer

UwArtikel.nluwartikel logo
UwArtikel.nl is een website waarop je gratis artikelen kunt plaatsen.

Om artikelen te plaatsen dien je cookies te accepteren en vervolgens te registreren en in te loggen op de website van UwArtikel.nl.

 

 

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save