Hoe besparen op parkeerkosten en toch parkeren op Schiphol?

Date donderdag, 26 mei 2011 16:37 |   | 

Schiphol parkeren kan erg duur zijn. De tarieven voor parkeren Schiphol zijn zo hoog dat er sinds kort rondom Schiphol verschillende bedrijven zijn gesticht die parkeren bij Schiphol voor een leuke prijs aanbieden! Bespaar hiermee op parkeerkosten voor u vakantie en parkeer rondom Schiphol!

Wat zijn de ervaringen met Schiphol parkeren
Er zijn best veel bedrijven rondom Schiphol gevestigd en gaat het niet altijd goed en hebben mensen soms negatieve ervaringen met sommige parkeerservices. Deze parkeergarages gaan of matig om met de klachten die ze hebben van hun klanten of er is een andere reden dat de klachten niet opgelost worden.

Wel is er een overkoepelende organisatie voor parkeerservices, hierbij zijn een aantal parkeerbedrijven aangesloten. Ons advies aan u is, komt u er niet uit met een bepaalde parkeerservice, dan kunt u een klacht indienen bij de overkoepelende organisatie.
Een nog betere tip, parkeer bij een van de bedrijven die bij deze organisatie zijn aangesloten.

Schiphol parkeren, kosten
De kosten bij Schiphol parkeren zijn verschillend. 16 euro voor 1 dag parkeren is het tarief van de goekoopste aanbieder. 84,75 eur is het tarief voor 19 dagen parkeren, bij de goedkoopste parkeeraanbieder. Dit is ongeveer wat u voor drie dagen betaald voor parkeren bij P3 parkeren. Bekijk goed de tarieven voor parkeren rondom Schiphol parkeren Schiphol.

Welke services zijn er nog meer?
Wilt u extra service? Wat dacht u van een kleine of grote beurt, het laten wassen van de auto of een APK keuring. Aan deze diensten zijn vaak wel extra kosten verbonden.

Schiphol valet pakeren
Een van de meest eenvoudige manieren om te parkeren rondom Schiphol is valet parking. U rijdt naar de vertrekhal van Schiphol, de medewerker van de parkeerservice neemt u auto mee nadat de administratie is afgehandeld en u reis kan beginnen. Uw profijt is dat het zoeken van een parkeerplek verleden tijd is en u kunt zonder zorgen op reis!

Tip: Gratis parkeren
Natuurlijk is niks gratis, er zijn wel hotels rond Schiphol waar u gratis kunt parkeren! Hiermee kunt u op een zeer relaxe manier uw vakantie beginnen!

Gelezen 1252 keer

UwArtikel.nluwartikel logo
UwArtikel.nl is een website waarop je gratis artikelen kunt plaatsen.

Om artikelen te plaatsen dien je cookies te accepteren en vervolgens te registreren en in te loggen op de website van UwArtikel.nl.

 

 

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save