Nieuw voor moeders: Motherbook

Date donderdag, 15 november 2012 08:48 |   | 

Op woensdag 14 november werd het nieuwe "Motherbook" gelanceerd. Motherbook is een initiatief van twee ondernemende Nederlandse moeders. Volgens hen is er behoefte aan een sociaal netwerk waar de interactie tussen moeders centraal staat, Facebook zou onoverzichtelijk zijn geworden.

Café Mom

Een soortgelijk initiatief werd met groot succes ook in de VS geïntroduceerd, daar noemen ze het "Café Mom". Deze site haalde al de top 50 van nieuwe websites in Time en haalde maar liefst 5 miljoen euro op aan investeringen.

Motherbook

Samen met een team van zes mensen hebben de twee Nederlandse moeders een jaar lang aan dit project gewerkt. Op Motherbook kunnen moeders zich nu helemaal uitleven door het uitwisselen van tips, ervaringen en kletsen over online shoppen. Ook bevat het een online magazine dat vol staat met allerlei onderwerpen die moeders aanspreken.

Daarnaast biedt Motherbook een bucketlist aan waar moeders hun dromen en wensen op kunnen zetten, de site zou dan elke maand een wens in vervulling laten gaan.

Gelezen 498 keer

UwArtikel.nluwartikel logo
UwArtikel.nl is een website waarop je gratis artikelen kunt plaatsen.

Om artikelen te plaatsen dien je cookies te accepteren en vervolgens te registreren en in te loggen op de website van UwArtikel.nl.

 

 

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save