Vijf Web Dating Adviezen

Date woensdag, 01 juni 2011 17:53 |   | 
Via datingsites trouwen jaarlijks duizenden mensen. Wilt u kans maken tussen al die duizenden zoekende mensen lees dan deze tips die wij in dit artikel geven.

Datingsite tips

Hoe kiest u de beste datingsite?
Onderzoek bij welke datingsite u zich het beste kunt aanmelden. Wij hebben natuurlijk een lijst van dating sites, ontdek hier de ervaringen en meningen en deel alstublieft ook uw ervaring achter.

Met online daten is voorzichtigheid geboden
Internet daten is plezant maar het is noemenswaardig dat het wel zonder gevaar plaatsvindt. Neem daarom deze regels in acht; geef nooit te veel persoonlijke data, spreek de eerste date nooit bij iemand thuis af en ga uit van uw gevoel! Als uw gevoel zegt om niet af te spreken met een bepaald persoon, doe het dan niet! Bekijk hier meer tips over veilig internet daten.

Een #winning profiel
Besteed veel aandacht aah je profiel, dit bepaald of men je wel of geen bericht stuurt, wees zorgvuldig met het opmaken van uw profiel.

Zorg er daarom om dat je profiel uitnodigend, leuk, gemeend en positief is. Voorkom negatief taalgebruik en zinnen zoals: "Zo lang ben ik al alleen", "Heb me niet zelf ingeschreven" en meer van deze teksten.

Een foto zegt meer dan ....
Misschien weet je het uit eigen ervaring, het eerst wat bij een profiel opvalt is de profielfoto. Zorg dat u goed op de foto staat.

Respect geven en krijgen
Wees steeds respectvol. Zelfs bij een afwijzing, wees telkens respectvol.
Bepaal nimmer om niks meer van u te laten weten, als iemand u toch niet aanstaat laat het aardig weten en verdwijn niet opeens uit beeld bij iemand!

Gelezen 1413 keer

UwArtikel.nluwartikel logo
UwArtikel.nl is een website waarop je gratis artikelen kunt plaatsen.

Om artikelen te plaatsen dien je cookies te accepteren en vervolgens te registreren en in te loggen op de website van UwArtikel.nl.

 

 

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save