Verlies snel buikvet

Date vrijdag, 03 juni 2011 21:57 |   | 

Voor de meeste personen die willen afvallen is het nog voorstelbaar om een aantal kilo's te verliezen. Dit gaat soms in combinatie met de nodige hinder, maar uiteindelijk zal het afvallen wel slagen. Bij zeker een sterke wil en juiste motivatie.

Snel afvallen
Een man of vrouw kan snel willen afvallen omdat in een korte tijd men een bepaald stuk kleding moet passen wat slechts in 1 maat te verkrijgen is, wellicht is een persoon zijn oude lichaam en leefgewoonte zo zat dat die erg snel wil afslanken, zo zijn er ook andere oorzaken om te verzinnen wat de reden kan zijn dat iemand snel zou willen afslanken.

Het probleem, afvallen buik
Waar 9 van de tien afvallers mee te maken hebben is het afvallen bij de buik. Dit is een van de lastigste gebieden. Dit kan ook diverse oorzaken hebben.
Het buikvet verdunnen gaat samen met cardio trainingen, gezond voedsel en buikspiertrainingen. Wanneer een van de 3 opgesomde aspecten voor jou lastig haalbaar zijn dan is afvallen bij de buik een moeizame opdracht. Echter zoals eerder geschreven is een sterke wil en goede motivatie een vereiste als u als u bij de buik wilt afvallen.

Buikspieren trainen
Niet iedereen houdt van buikspieroefeningen, regelmatig heeft men ook uitvluchten om juist geen buikspieroefeningen te doen. Geen tijd, niet fit, niet weten hoe het moet zijn veel gehoorde excuses. Wanneer jij voor je zelf doelen vaststelt en volgens een schema aan de training begint dan kan ook jij bij de buik afvallen!

Tip: Afvallen bij de buik? Doe buikspieroefeningen
Een suggestie die ik u kan adviseren is om een weekplanning te maken met een reeks buikspieroefeningen die u kunt doen voor het slapen en na het opstaan uit bed. Dit hoeven echt niet uren lange workouts te zijn. Als u 3 setjes van 25 herhalingen sit ups doet gaat u snel veranderingen merken!

Gelezen 1733 keer

UwArtikel.nluwartikel logo
UwArtikel.nl is een website waarop je gratis artikelen kunt plaatsen.

Om artikelen te plaatsen dien je cookies te accepteren en vervolgens te registreren en in te loggen op de website van UwArtikel.nl.

 

 

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save