Kies de beste persoonlijke lening

Date donderdag, 09 juni 2011 22:31 |   | 

Misschien is het een beslissing die u moet nemen, misschien is het materie waar u nimmer mee te maken zult hebben, de persoonlijke lening. In dit artikel vindt u de voordelen van een persoonlijke lening, de minpunten, aanbod van persoonlijke leningen en wij geven u nog een sommige tips omtrent een persoonlijke lening.

Voor welke mensen is een persoonlijke lening?
Een persoonlijke lening is juist bedoelt voor prive personen die bij de bank geld lenen ivm een financiering.

Voordelen persoonlijke lening
De voornaamste voordelen van een persoonlijke lening is dat u als krediet afnemer precies weet wat u dient af te lossen en waar u aan toe bent.

Nadelen persoonlijke lening
- U krijgt wat u leent, wilt u een hoger bedrag hebben zult u opnieuw een lening afsluiten.
- Bij verschillende banken betaald u fee vanwege het vervroegd aflossen van de lening. Wees hier dus alert op bij het nemen van een hypotheek.
- De rente van een persoonlijke lening ligt hoger dan bij diverse leenvormen zoals doorlopendkrediet.

Aanbieders persoonlijke lening
Nagenoeg iedere Nederlandse bank biedt een persoonlijke lening aan, daarnaast bestaan er ook nog talrijk intermediars waar u een persoonlijke lening kunt afsluiten.

Alternatieven voor een persoonlijke lening
De beste tip die wij u geven is natuurlijkerwijs dat sparen nog steeds aantrekkelijker is dan lenen. Mocht u in een situatie zijn dat u absoluut moet lenen is het misschien ook een mogelijkheid om te kiezen voor een tweede hypotheek. Dan heeft u ook een belastingvoordeel!

Gelezen 1158 keer

UwArtikel.nluwartikel logo
UwArtikel.nl is een website waarop je gratis artikelen kunt plaatsen.

Om artikelen te plaatsen dien je cookies te accepteren en vervolgens te registreren en in te loggen op de website van UwArtikel.nl.

 

 

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save