Op dit moment het meest favoriete schoenmerk, Vans schoenen!

Date vrijdag, 10 juni 2011 15:31 |   | 

Weinig schoenenmerken hebben zo een buitengewone expansie meegemaakt als Vans schoenen. In een geringe tijd is dit merk buitengewoon populair geworden tussen de sneakerfreaks.

Vans, het merk
Vans is een Amerikaanse firma wat schoenen maakt voor BMX, snowboard en skateboard. De stichters van Vans zijn Paul Van Doren, Gordon C. Lee, James Van Doren en Serge d'Elia.

Verkooppunten
Doordat Vans schoenen zo populair zijn geworden, komt ook omdat ze op internet op steeds meer sites te koop zijn. Dit staat in contrast met de echte winkels van Vans, de Vans store. Wij zien graag dat er meer vans winkels geopend worden!

Soorten Vans schoenen
De vans schoenen hebben vaak een basis uiterlijk. De zool is bijna altijd wit en een paar centimenter hoog. De bovenkant van de schoenen is het prominente en wat regelmatig door Vans wordt gewijzigd. De gerenommeerde Vans modellen zijn de Vans Era sneakers. De vans schoenen zijn verkrijgbaar in heren schoenen, dames en kinder schoenen.

Gelezen 1242 keer

UwArtikel.nluwartikel logo
UwArtikel.nl is een website waarop je gratis artikelen kunt plaatsen.

Om artikelen te plaatsen dien je cookies te accepteren en vervolgens te registreren en in te loggen op de website van UwArtikel.nl.

 

 

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save