Afslanken met het Cambridge dieet

Date zondag, 12 juni 2011 18:02 |   | 

Vaak komen er andere afvalmiddelen op de markt die u beloven dat u kunt afvallen, echter is het Cambridge dieet al 25 jaar een begrip in de afval wereld. Zie de voordelen, nadelen en verwachtingen van het cambridge dieet.

Een start maken met het Cambridge dieet
Dit dieet volgt u onder toezicht van een Cambridge consulent. Nadat u een afspraak gemaakt heeft wordt u uitgelegd wat de verwachtingen en processen zijn die u dient in te nemen wilt u het Cambridge dieet volgen.
Het plan is dat u regelmatig de consulent bezoekt om bijvoorbeeld te praten over de vorderingen. De consulent kan uw voortgang bijhouden, adviseren en coachen als u door een moeilijke periode gaat en het afslanken even niet meer ziet zitten.

Voor wie is het Cambridge dieet?
Het dieet is vooral van toepassing op personen met obesitas en een hogere Bmi dan 25. Gemiddeld wordt er per maand tussen de 6-10 kilo aan gewicht verloren, dit is natuurlijk ook per persoon sterk verschillend.

Voordelen Cambridge dieet
• Het volgen van het dieet is simpel, u hoeft geen kcal te tellen of bepaalde boodschappen te doen
• U heeft geen schema wat u iedere dag op bepaalde tijdstippen moet eten
• Een keur van gezonde soepen en dranken vervangt u dagelijkse maaltijden

Minpunten Cambridge dieet
• U krijgt circa 500 calorieen per dag binnen wat het zelfde is als een crash dieet.
• De consultancy is kosteloos, echter het eten is niet kosteloos en dit kan best prijzig worden.
• Omdat u kant en klaar voedsel moet eten is het redelijk saai en eentonige maaltijden en kan het lastig zijn om het dieet te blijven volgen.

Water
Tijdens het dieet wordt verwacht dat u veel water drinkt. Om deze reden heeft Cambridge dieet een bijzondere drankmix samengesteld, 1 pot is toereikend voor 40 liter drank en is te verkrijgen in de smaken Sunshine Orange en Summer Berry.

Tarieven Cambridge dieet
De prijs voor het Cambridge dieet zijn 7,65 eur per dag.

Gelezen 1441 keer

UwArtikel.nluwartikel logo
UwArtikel.nl is een website waarop je gratis artikelen kunt plaatsen.

Om artikelen te plaatsen dien je cookies te accepteren en vervolgens te registreren en in te loggen op de website van UwArtikel.nl.

 

 

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save