Online dating: Jouw fascinerende profieltekst

Date vrijdag, 17 juni 2011 13:00 |   | 

Blijft jouw postvak ook leeg?


Misschien ligt het wel aan je profieltekst, in dit artikel ga ik je wat tips geven. Zodat jij straks een aantrekkelijke profieltekst krijgt! Zodat vrouwen zelf het initiatief nemen om jou te benaderen.

 

Zuig haar het beeldscherm in


Dat betekent dat jouw profieltekst een soort van mini roman is. En geen saai lijstje met een paar karakter punten van jou. Laatst zat ik en de trein en zag een folder, met en goede tekst hier is een stukje.

Italië…wie denkt niet aan de warme zon, de strakblauwe luchten, wuivende palmen en ritselende olijfbladeren. Als jij nou maar een beetje jou tekst in deze stijl schrijft val je al wat meer op.

Wil je haar aandacht krijgen dan moet je een levendige tekst hebben!

 

Gebruik humor


Er zijn zoveel profielteksten van mannen te lezen, waarin staat dat ze humor hebben. Maar ze laten het niet zien! Jij moet wel laten zien dat jij humor hebt, wees niet bang. Mocht jou humor haar niet aanspreken jammer dan, scheelt jou weer tijd en geld als ze daar pas de date was achtergekomen.

 

Stop met clichés


Jij zult niet de enige zijn die vertelt dat het zo moeilijk is om jezelf te omschrijven.

Type ook niet, dat jij niet weet wat je moet neerzetten. Je hebt feitelijk misschien feitelijk gelijk, maar het komt afgezaagd over. Waarom zou je jezelf te kort doen om je een hokje te plaatsen van ‘niet origineel’.

Originaliteit is een pluspunt, de inhoud hoeft haar niet eens per se aan te spreken. Een tijdje terug sprak ik een meid de inhoud sprak haar totaal niet aan, maar ze vond het zo origineel dat ze toch reageerde.

 

Laat haar niet gaan!


Het laatste dat je wilt, is een leuke originele profieltekst schrijven en haar niet aanzetten tot actie! Als zij om je tekst heeft moeten lachen, jij haar geïntrigeerd hebt geef laat je haar toch niet op ‘vorige’ klikken? Nee aan het eind van je profieltekst zet je iets neer waarin je verwacht dat zij jou iets stuurt.

Wil jij een profieltekst die de meest aantrekkelijke vrouwen aantrekt? Een tekst waarin je postvak automatisch gevuld wordt? Check een fascinerende profieltekst zodat jij straks meer berichten krijgt dan je aankunt!

Gelezen 2765 keer Laatst aangepast op vrijdag, 17 juni 2011 13:10
Jack Joel

Naast dat ik veel artikelen schrijf over online dating, schrijf ik ook dating profielen voor mannen. Ik heb gemerkt dat ik niet de enige was die moeite had om zichzelf te omschrijven. En vooral als ik nu andere profielen bekijk zie ik dat het veel mannen nog niet goed afgaat; een dating tekst schrijven.

Ik heb er al veel artikelen aan gewijd niet alleen op deze website ook op andere. En ik hoop dat deze je helpen zodat jij je eigen tekst kunt schrijven. Maar misschien behoor jij tot de groep die moeite heeft met schrijven, vooral als het over jezelf gaat.

Vandaar dat ik deze service biedt. Lees mijn artikelen en pas de tips die ik geef toe en dan weet ik zeker dat je online dating succes beter wordt.

UwArtikel.nluwartikel logo
UwArtikel.nl is een website waarop je gratis artikelen kunt plaatsen.

Om artikelen te plaatsen dien je cookies te accepteren en vervolgens te registreren en in te loggen op de website van UwArtikel.nl.

 

 

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save