Welke soorten van damesmode bestaan er?

Date maandag, 29 augustus 2011 00:26 |   | 

Wie elke dag naar kantoor gaat en in het weekend te moe is om uit te gaan, heeft weinig kans om veel over mode te leren. Dit is vooral een probleem voor dames. Op kantoor dragen ze een broekpak en's avonds kiezen ze “gemakkelijke” kleding. In het weekend is het vanzelfsprekend dat ze zich optutten, maar aangezien zij nooit in groot gezelschap komen voor festjes of naar het theater is en middelmatige garderobe genoeg om aan hun eisen te voldoen. Geweldige kansen om iets nieuws te proberen hebben ze niet, hoewel er een breed aanbod van damesmode bestaat.
Een voorbeeld, is de feestmode. Die verwijst naar elk type van kleding die je draagt ​​voor een ​​speciale gelegenheid, vooral in verband met festjes of als gasten op een bruiloft. Er zijn ook verschillende mogelijkheden voor feestkleding. In het eenvoudigste geval is dat een - meestal zwarte - cocktailjurk. Vooral voor prive feesten en partijen, is het altijd de juiste keuze. Het komt altijd van pas een stuk of drie cocktailjurken in de kast te hebben. Voor een grote receptie of een bal, is een cocktailjurk, echter misplaatst. Hier moet het wel een lange avond of baljurk zijn. Vooral als voornaam gezelschap of leden van adel aan wezig zijn, moet een vrouw passend gekleed zijn.

Gelezen 1893 keer

UwArtikel.nluwartikel logo
UwArtikel.nl is een website waarop je gratis artikelen kunt plaatsen.

Om artikelen te plaatsen dien je cookies te accepteren en vervolgens te registreren en in te loggen op de website van UwArtikel.nl.

 

 

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save