Farm Food BV is voorgedragen voor nominatie voor de Nationale TV Succes Award 2014

Date donderdag, 11 september 2014 07:09 |   | 
Farm Food - Succesfactor 2014

De Nationale TV Succes Award is dé TV ondernemersprijs van Nederland.

In 2010 is er met verscheidene instanties gesproken over de slechte economische ontwikkelingen en negatieve berichtgeving hierover in de media.

Daaruit is het tv programma de Succesfactor gekomen welke vanaf 2011 elke week is uitgezonden op RTL 7 en RTLZ, met daarin tal van tips van succesvolle bekende Nederlanders en tips van goeroes op dit gebied.

In elke aflevering zijn er ook 5 succesvolle bedrijven aan de Nederlandse kijker voorgesteld afkomstig uit 5 verschillende branches. Deze succesvolle bedrijven hebben de kijker vanuit haar branche ook tal van succestips verstrekt.

Vijf Succesvolle Bedrijven Deze bedrijven zijn geselecteerd vanuit o.a. de gegevens uit het handelsregister van de kamer van koophandel waarbij winst, expertise en continuïteit centraal staan.

Per branche, waaronder de dierenvoeding-branche, is in de voorselectie een shortlist gemaakt van 5 succesvolle bedrijven die aan de bovengenoemde criteria voldeden en waarvan uiteindelijk Farm Food BV is voorgedragen voor nominatie voor de Nationale TV Succes Award bij de nominatiecommissie.

Wanneer?

Kijk aanstaande zondag 14 september om 13:00 uur naar het programma 'de Succesfactor' op RTL7

Herhaling: zaterdag 20 september om 13:30 uur en binnenkort op www.farmfood.nl

Farm Food Succesfactor 2014

Gelezen 891 keer Laatst aangepast op donderdag, 11 september 2014 07:40

UwArtikel.nluwartikel logo
UwArtikel.nl is een website waarop je gratis artikelen kunt plaatsen.

Om artikelen te plaatsen dien je cookies te accepteren en vervolgens te registreren en in te loggen op de website van UwArtikel.nl.

 

 

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save