Word onafhankelijk dankzij de Juice Plus Franchise

Date maandag, 13 oktober 2014 17:12 |   | 
Word onafhankelijk dankzij de Juice Plus Franchise

Jouw eigen handel in voedingsmiddelen. Zonder investering en moeite om de producten op de juiste plaats te krijgen. Veel handelingen worden je namelijk uit handen genomen. Ondermeer het versturen van de producten en het incasseren van de facturen. Ook een inschrijving bij de KvK is niet nodig, en er worden je velen tools geboden om je business te overzien. Daarnaast krijg je persoonlijke begeleiding en worden er regelmatig gratis informatie bijeenkomsten georganiseerd waaraan je kunt deelnemen. Maar dat is nog lang niet alles.

De Juice Plus+® Franchise

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden die de Juice Plus Franchise bied?
Bekijk de video’s over ons bedrijf hier. Kom erachter wie we zijn, wat we bieden en waar we voor staan.

Wil je onafhankelijk zijn?

Deze netwerk franchise is absoluut de beste optie die je hebt om een bedrijf te starten dat begint als een plan B maar uiteindelijk je plan A kan zijn. We bieden een alternatief dat je naar jouw behoeften kunt inrichten. Het is mogelijk om €500,-  €5.000,-  of €50.000,-  per maand te verdienen door je volledig te focussen op het delen van de producten met andere mensen en een succesvol team te bouwen.
Door een betrouwbaar marketingplan en strategie worden marketingkosten uitgespaard en is er 50% commissie de verkopen voor de betrokken distributeurs.

Missie

Jouw missie is om anderen te inspireren om een gezondere levensstijl aan te nemen. Maar een gezonde levensstijl betekent meer dan lichamelijke gezondheid. Het betekent ook financiële gezondheid en geestelijke gezondheid en gezonde relaties. Het omvat alles dat toevoegt voor een vrij en vervuld leven.
Bekijk de video’s over de Juice Plus+® Franchise

Gelezen 2627 keer Laatst aangepast op dinsdag, 09 augustus 2016 13:00

UwArtikel.nluwartikel logo
UwArtikel.nl is een website waarop je gratis artikelen kunt plaatsen.

Om artikelen te plaatsen dien je cookies te accepteren en vervolgens te registreren en in te loggen op de website van UwArtikel.nl.

 

 

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save