Laminaat ondervloer bestellen

Date dinsdag, 23 december 2014 11:05 |   | 

Op het moment dat je weet welk laminaat je gaat leggen en duidelijk op rij hebt aan welke eisen de ondervloer moet voldoen is de tijd aangebroken om de laminaat ondervloer te bestellen. Doe dit ruim voordat je de vloer gaat of laat leggen en geef het materiaal de tijd om de temperatuur van het huis aan te nemen. Zo voorkom je condensvorming tussen de onderlinge lagen van de ondervloer. Niets is zo vervelend voor een vloer als vocht. Omdat er onder de ondervloer een dampdichte PE folie ligt zal het vocht zijn weg naar boven zoeken en bestaat de kans dat het laminaat bol gaat staan.

Stem ondervloer op dekvloer af

Elke soort laminaat vereist een ondervloer die is vervaardigd voor de omstandigheden waarin ze gelegd gaat worden. Komt het laminaat op een betonnen of een houten ondergrond en zijn er benedenburen? Zo maar enkele zaken die alles te maken hebben met de samenstelling van de ondervloer. Dat is ook de reden dat er zo veel verschillende soorten ondervloeren voor laminaat zijn. Kunststof laminaat draagt bijvoorbeeld andere eigenschappen met zich mee dan laminaten van hout of marmoleum. Het is om die redenen dat de betere vloermerken hun eigen ondervloeren ontwikkelt hebben zodat je als gebruiker het maximale woongenot haalt uit je kostbare vloer.

Je woongenot ligt onder het laminaat

Als vloerenspecialist raden we je ten sterkste af de dek- en de ondervloer bij meerdere leveranciers te bestellen. Medewerkers van vloerenspecialisten bezitten over een gedegen kennis van zaken. Zij kunnen je exact vertellen welke ondervloer bij welke omstandigheden toegepast wordt en met welk laminaat deze het beste samengaat. Ga bij de beslissing om een dekvloer van laminaat met ondervloer te bestellen niet over een nacht ijs. Kijk eerst rond en laat je goed voorlichten. Het oog wil ook wat, daarom kies je voor een mooie laminaten vloer die goed bij je meubels past. Het uiteindelijke woongenot echter valt of staat met de juiste ondervloer.

Gelezen 995 keer

UwArtikel.nluwartikel logo
UwArtikel.nl is een website waarop je gratis artikelen kunt plaatsen.

Om artikelen te plaatsen dien je cookies te accepteren en vervolgens te registreren en in te loggen op de website van UwArtikel.nl.

 

 

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save