Dating profiel schrijven: richt je op haar!

Date donderdag, 27 oktober 2011 13:39 |   | 

Verschillende typen profielteksten trekken verschillende types dames aan duh! Hoor ik je denken en dat is ook zo, maar waarom doet bijna geen enkele man daar iets mee.

Laten we eerlijk zijn, als je op een datingsite zit heb je een bepaald doel, je wilt een relatie of gewoon met mooie vrouwen op date gaan. Elke man heeft het recht om te doen wat ‘ie wil maar handel daar ook na.

Een paar dagen terug schreef ik een nieuwe profieltekst (voor mijzelf) en deze was totaal anders dan de vorigen die ik ooit geschreven had. Tijdens het schrijven moest ik regelmatig lachen, dan weet je dat het goed zit. Ik testte mijn tekst stuurde een paar berichten op en wachtte op een antwoord.

Ja ik kreeg negatieve reacties, sommige vonden mijn tekst niet serieus, maar wat opviel was dat de vrouwen die echt maar dan ook echt aantrekkelijk waren. Enthousiast reageerden. Waarom? Voor ik deze tekst schreef hield ik in m’n achterhoofd rekening met de meest knappe vrouwen, die tekst was gericht aan hen.

Zij moesten zich aangesproken voelen en doordat ik zag dat de minder knappe meiden niet of negatief reageerden en de echt knappe (die meer dan 200 berichten in 2 dagen krijgen) wel. Bewijst dit alleen maar het punt dat je profieltekst niet voor iedereen is!

Als jij een relatie wilt focus je tekst daarop, wil je vrouwen die leuke dates willen dan richt jij je met je profieltekst naar hen. En als jij niemand wil ontmoeten dan kan jij het best een profiel schrijven die op iedereen gericht is!

Nu vraag jij je misschien af mis ik niet een groot deel van de dames die hadden kunnen reageren? ja die mis je.

Maar als ik een super mooie vrouw wil ontmoeten, die zelfvertrouwen heeft. Dan is het onlogisch om een onzekere knappe vrouw te ontmoeten, dat kost me tijd en geld.

Wees niet bang om vrouwen te missen want je mist ze niet, alleen je postvak wordt minder vol. Maar de dames die reageren die reacties zijn extra sterk omdat je op een originele manier opvalt.

Een goed dating profiel schrijven is erg lastig, dus ik neem het op me zodat online dating voor jou makkelijker wordt, je postvak voller en het kwaliteit van de dames beter, bezoek pimpjeprofieltekst.nl voor meer info!

Gelezen 1710 keer Laatst aangepast op donderdag, 27 oktober 2011 14:55
Jack Joel

Naast dat ik veel artikelen schrijf over online dating, schrijf ik ook dating profielen voor mannen. Ik heb gemerkt dat ik niet de enige was die moeite had om zichzelf te omschrijven. En vooral als ik nu andere profielen bekijk zie ik dat het veel mannen nog niet goed afgaat; een dating tekst schrijven.

Ik heb er al veel artikelen aan gewijd niet alleen op deze website ook op andere. En ik hoop dat deze je helpen zodat jij je eigen tekst kunt schrijven. Maar misschien behoor jij tot de groep die moeite heeft met schrijven, vooral als het over jezelf gaat.

Vandaar dat ik deze service biedt. Lees mijn artikelen en pas de tips die ik geef toe en dan weet ik zeker dat je online dating succes beter wordt.

UwArtikel.nluwartikel logo
UwArtikel.nl is een website waarop je gratis artikelen kunt plaatsen.

Om artikelen te plaatsen dien je cookies te accepteren en vervolgens te registreren en in te loggen op de website van UwArtikel.nl.

 

 

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save